İhtiyacı olana ÇAYED'le Destek

Güncelleme Tarihi:

İhtiyacı olana ÇAYEDle Destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 10:44

İhtiyacı olana ÇAYED'le Destek

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmayı sürdürüyor.

Kayıtlı 7 bin 500 üyesi bulunan ve yılda yaklaşık 12 bin vatandaşın ihtiyacına karşılık veren ÇAYED Yarım Elma, vatandaşlara da kullanmadıkları temiz eşyaları bağış yapmaları çağrısında bulunuyor. ÇAYED Yarım Elma sene başından Haziran ayı sonuna kadar 11 bin 356 vatandaşa ihtiyaçları konusunda destek oldu.

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, her yıl binlerce vatandaşa yardım elini uzatıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi ve eşya yardımı yapan ÇAYED Yarım Elma, bağış yapan vatandaşlar eliyle üniversite öğrencilerine de önemli ölçüde eşya desteği veriyor. Her yıl yaklaşık 12 bin vatandaşa yardımda bulunan ÇAYED Yarım Elma, bu yılından başından itibaren 6 bin 335 vatandaşa giysi, 3 bin 234 vatandaşa gıda, bin 125 vatandaşa gıda çeki, 30 vatandaşa da ihtiyaçlarını giderebilecekleri hediye çeki verdi.

ÖĞRENCİLERE EV EŞYASI

Ankara’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine desteğini esirgemeyen ÇAYED Yarım Elma, bin 500’e yakın öğrenciye ev eşyası sağladı. Yaz aylarında da üniversite öğrencilerinin taleplerini karşılıksız bırakmayarak vatandaşlardan gelen ev eşyalarını öğrencilere ulaştırdı. Bağışçılarla ihtiyacı olanlar arasında köprü oluşturan ÇAYED Yarım Elma, bu sayede binlerce vatandaşın yardım almasını sağlıyor.

İZ DE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Bağışçılar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine gıda, giysi ve eşya yardımında bulunan ÇAYED Yarım Elma, vatandaşları ihtiyaç sahiplerine destek vermeye davet ediyor. Hem ihtiyaç sahiplerine hem de bağışçılara seslenen ÇAYED Yarım Elma yetkilileri, vatandaşların 474 00 10 numaralı telefonla kendilerine ulaşmaları halinde, yardım almak isteyenlere yardım götürebileceklerini bağış yapmak isteyenlerin de bağışlarını alabileceklerini belirtiyorlar.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!