İABB'den "Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi'

Güncelleme Tarihi:

İABBden Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2016 11:34

İABB'den "Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi'

Haberin Devamı

ANKARA, (DHa)- İÇ Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) tarafından, birliğe üye belediyelerin Mali Hizmetler Müdürleri, Zabıta Müdürleri ve personeli ile Yenimahalle Belediyesi Teftiş Kurulu Müfettişlerine TZOB Otel'de 'Mevzuatı Bilgilendirme Eğitimi' gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen eğitimde Mali Hizmetler Müdürleri ve personeline, TBB Destek Hizmetler Müdürü Halil İbrahim Azak "İhale Yöntemleri ve Süreçleri" konusunu, Zabıta Müdürleri ve personeline Elmadağ Polis Okulu Müdür Yardımcısı 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü Recep Akcan "Kabahatler ve Yaptırımlar" konusunu, Yenimahalle Belediyesi Teftiş Kurulu Müfettişlerine ise Mülkiye Başmüfettişi Rıza Yılmaz, 'Belediyelerde Denetim Nasıl Yapılır, Rapor Nasıl Yazılır, Raporlama Teknikleri ve Rapor Sonuçlarına Yapılacak İşlemler' konusunu anlattı.

SERTİFİKALARINI BAŞKAN YAŞAR'IN ELİNDEN ALDILAR

Eğitim sonunda İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, katılımcılarla buluştu. Katılımcılara eğitim sertifikalarını veren Yaşar, konuşma yaparak katılımcılara mesleki hayatlarında başarılar diledi. Yaşar, “Sizlere iki ayrı şekilde eğitim verildi. Umarım vermiş olduğumuz eğitim sizlere yararlı olmuştur. Çalışma hayatınızda sizlere başarı getirir, artı puan sağlar. Katılımızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunarak, mesleki hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!