Hürock Festival’i otoparka taşındı

Güncelleme Tarihi:

Hürock Festival’i otoparka taşındı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2008 00:00

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampusü’nde yapılmasına izin verilmeyen festival, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nin otoparkında gerçekleşecek.

HACETTEPE Üniversitesi Rock Topluluğu tarafından bu sene dördüncü kez düzenlenen Hürock Festival’in Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampusü’nde yapılmasına izin verilmedi. Zorunlu bir değişiklikle festival, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nin üst otoparkında gerçekleşecek. Açık hava müzik etkinliklerinden biri olan Hürock Fest’te geniş hayran kitlesine sahip Anathema, Bugün; 18 kişilik dev kadrosuyla sahne alacak olan Haggard, yarın sahne alacak.

SEMARGL TÜRKİYE’DE

ABD’li Wykked Wytch, ilk kez Türkiye’de sahne alacak Ukraynalı Semargl, Irıs Mavraki’s ile birlikte Neverland projesine imza atarak tüm Avrupa’da adını duyuran Dreamtone, Türkiye ve özellikle Ankara müzik piyasasında yer etmiş olan TNK, Dreamtone, Tuşe, Nükleer Başlıklı Kız, Ruj, Hayalet Tren ve Djinn Stylo, festivalin diğer konukları olarak sahne alacak. Festivalin bilet fiyatları 22.50 ve 35 YTL arasında değişiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!