Hisseli Harikalar Kumpanyası Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Hisseli Harikalar Kumpanyası Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2007 00:00

İlk olarak 1980’de sahnelenen "Hisseli Harikalar Kumpanyası", uzun bir aradan sonra tekrar izleyiciyle buluştu. Oyunu çok sayıda Ankaralı izledi.

TÜRKİYE’nin en çok izlenen müzikali "Hisseli Harikalar Kumpanyası" 25 yıllık aranın ardından tekrar izleyiciyle buluştu. Haziran ayındaki İstanbul gösteriminin ardından Ankara’da sahnelenen oyuna Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

BESTELER KİBAR’A AİT

Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen oyunu çok sayıda Ankaralı izledi. Haldun Dormen’in yazıp yönettiği, şarkı sözleri Çiğdem Talu’ya, besteleri Melih Kibar’a ait olan müzikali izlemek için saatler öncesinden uzun kuyruklar oluştu.

KİMLER VARDI

Eski kadrodan Erol Evgin, Kartal Kaan ve Ayşen Guruda’nın yer aldığı müzikalin yeni kadrosunu Ruhsar Öcal, Nuri Gökaşan, Umut Kurt, Metin Keçeci, Ethel Mulanis Araf, Pelin Öztekin, Jinet Bahar, Barış Berker, Ezgi Mola, Cem Akkaş ve Nevin Özlem oluşturdu.

Dakikalarca alkışlandılar

Dansçılarla birlikte 40 kişilik bir kadrodan oluşan, dekoru ve kostümleri ile görsel bir şölen sunan müzikal büyük beğeni kazandı. Gösterinin ardından salonun dolduran yüzlerce Ankaralı, unutulmaz bir gösteri sunan müzikali dakikalarca alkışladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!