Hırsız kardeşlere tırpan operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Hırsız kardeşlere tırpan operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 01:00

Başkent’te kapkaç ve park halindeki araçlarda hırsızlık yapan 2 kardeş, adım adım takip edilerek yakalandı. Tutuklanan kardeşlerin, toplam 250 bin TL’lik hırsızlık yaptığı belirlendi.

Haberin Devamı

Sincan’da son dönemlerde artan kapkaç ve otodan hırsızlık olayları üzerine Ankara Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro ile Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ortak projeli bir çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerini inceleyen ekip, zanlıların eşkalini belirleyerek, takibe başladı. 

KARDEŞLERİN SON OYUNU

Hırsızları adım adım takip eden ekipler, fotoğraflarını da çekerek iz sürdü. Çubuk’ta izlerine ulaşılan hırsızların yakalanması için “Tırpan” adı verilen operasyon düzenlendi. Kardeş oldukları belirlenen hırsızlık şüphelileri F.M ve Ö.M, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Birçok ayrı suçtan aranan M. kardeşler, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsız kardeşlerin, kapkaç yöntemi ve araçlarda hırsızlık yaparak 250 bin lira çaldıkları belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!