Heyecan yine toz duman

Güncelleme Tarihi:

Heyecan yine toz duman
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2021 16:24

Kızılcahamam’da hafta sonu off-road heyecanı yaşandı. 34 araçla 68 pilot, Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın birinci ayak yarışlarına dereceyle başlayabilmek için kıyasıya mücadele edip, tozu dumana kattı.

Haberin Devamı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun(TOSFED) düzenlediği ‘Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın birinci ayak yarışlarına Kızılcahamam ev sahipliği yaptı.

Heyecan yine toz duman


34 ARAÇ, 68 PİLOT

* Kızılcahamam Belediyesi’nin off-road yarışları için tasarladığı parkurda 34 araçla 68 pilot, hafta sonu iki gün boyunca toplamda 74 kilometre mücadele etti. Yarışçılar; engelli parkurda çukur atlama, sulu dere yatağında sürüş, zorlu su çukurundan geçiş, tümsek atlama gibi etapları aşarak hünerlerini sergiledi. Off-road yarışçılarının bu zorlu mücadelelerini, çok sayıda vatandaş büyük bir heyecanla izledi.

Heyecan yine toz duman


BAKAN VARANK KIZILCAHAMAM’A DAVET ETTİ

Haberin Devamı

Kızılcahamam için, “Burası Ankara’nın en güzel yerlerinden biri” ifadesini kullanan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Güzel bir parkur yapıldı burada. Otomobil sporlarını sevenleri, özellikle off-road merakı olanları, Türkiye’nin her tarafından vatandaşlarımızı Kızılcahamam’a, havasıyla, yeşiliyle gerçekten güzel bu memlekete bekliyoruz” dedi.

Heyecan yine toz duman


SON ZAMANLARDA İZLEDİĞİMİZ EN KALİTELİ YARIŞTI

Türkiye Otomobil Sporları Spor Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, sezonun açılışını en eski kulüplerden biri olan Ankara Off-Road Kulübü’yle birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çok başarılı bir organizasyon oldu. Son zamanlarda izlediğimiz en kaliteli yarıştı. Sezonun kalanını da inşallah bir terslik yaşamadan tamamlamayı düşünüyoruz. Umarız keyifli, kazasız, belasız bir sezon olur” açıklamasında bulundu.

Heyecan yine toz duman


ETABI VE ORTAMI ÇOK BEĞENDİLER

Haberin Devamı

Ankara Off-Road Kulübü Başkanı Muharrem Çelik, Kızılcahamam’daki etap için üç-dört ay çalışarak büyük bir emek verdiklerini söyledi ve “Güzel bir etap yaptığımıza inanıyorum. 34 araçla başladık, bir-iki aracımızda arıza oldu. Büyük çoğunluk yarışı bitiriyor. Etabı ve ortamı çok beğendiler” ifadelerini kullandı.

Heyecan yine toz duman

* Yarışın startını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank verdi.

Heyecan yine toz duman

* Ceza alanların uzmanlar tarafından değerlendirilmesinden sonra yarışta dereceye girenler açıklanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!