Her yeni gün dosya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Her yeni gün dosya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2019 09:05

Transfer yasağını kaldırmak için bazı oyuncularla yaptıkları görüşmelerde önce uzlaşı sağladıklarını, ardından anlaşmanın karşı tarafca bozulduğunu aktaran Mert, “Bunu anlamış değiliz. Kulübe 10 gündür uğramayan futbolcu 300 bin Euro’ya oynuyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, kendilerinin Ankaragüçlü olduğunu belirterek, “Ankaragücü’nün bu hallerde olması bizi kahrediyor” diye konuştu.
İşin kolayına kaçmadıklarını vurgulayan Mert, “Şunu söylemiyoruz. Bu tabloyu biz meydana getirmedik. Bir şey yapamayız. Bizden öncekilerin eseri demeyi kendime yakıştıramıyorum. Ama eser de ortada. Kulübün ciddi bir borç yükü var. Artı her gün yen idosyalar geliyor” ifadelerini kullandı.
Astronomik imzalanmış sözleşmeler olduğunu dil egetiren Mert şunları söyledi:
“10 gündür kulübe uğramayan futbolcu, 300 bin Euro’ya oynuyor. Biz bu futbolcuya bir şey yapamıyoruz. Çok çok hezimet durumlar var. Transfer yasağını kaldırmak için futbolcularla görüşüyoruz. Çözdük dediğimiz futbolcular, ne hikmetse, anlayamıyoruz bir iki gün sonra anlaşmayı bozuyor. Zorluklarla mücadele ediyoruz.”

SAHA İÇİNE DE İYİ BAKSINLAR

“Maçların kırılma anlarında lehimize kartlar ve fauller verilmiyor. Göztepe maçındaki ikinci gol pozisyonunu tekrar izlesinler. Bize verilmeyen faullere baksınlar. MHK maçı bir kez daha izlesin. Onların vicdanları rahat ederse bizim de eder.”
Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ve Başkan Yardımcısı Tamer Açar’ın sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşım da taraftarların ilgisini çekti.
Mert ve Açar, paylaşımlarında; “Sen bu kurtlar sofrasından, çıkamazsan ona yanarım. Şerefli bayrağı burca, dikemezsen ona yanarım” ifadelerini kullandı.

PAZDAN İHTAR ÇEKTİ İDDİASI

Ankaragücü’nün savunma oyuncularından Michal Pazdan’ın alacaklarını tahsis etmek için Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtar çektiği
ileri sürüldü. Kulüp, Polonyalı yıldız futbolcuya belli sürede ödeme yapamazsa, tecrübeli savunmacının serbest kalacağı belirildi.
Alacaklarının bir bölümünü tahsis edemeyen bazı futbolcuların da hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapacağı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!