Her şey Zeynep gülsün diye

Güncelleme Tarihi:

Her şey Zeynep gülsün diye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2022 14:34

LÖSEV üyeleri 4 yaşındaki lösemi hastası Zeynep’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek moral verdi. Bando takımı ve çizgi film karakteri kostümlü ziyaretçilerini gören Zeynep, eğlenceli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Ankara'da yaşayan Ayhan-Deniz Levent çifti, 5 çocuğundan en küçüğü olan Zeynep'i geçen yıl ‘bacaklarındaki ağrı’ şikâyetiyle Ankara Şehir Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan testlerde 4 yaşındaki Zeynep'e lösemi tanısı konuldu. Zeynep’in en büyük destekçilerinden biri olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV) üyeleri 1 yıldır lösemi ile mücadele eden küçük çocuğa moral vermek için özel bir program hazırladı. LÖSEV üyeleri bando takımı eşliğinde ve çizgi film karakterlerinin kostümleri ile Zeynep’in ailesiyle oturduğu evin önüne giderek sürpriz yaptı. Baba Ayhan Levent, Zeynep’in lösemi hastalığının ardından pazarcılık işini bırakmak zorunda kaldığını anlatarak yaşadıkları süreci şu sözlerle anlattı:

YETER Kİ İYİLEŞSİN

“Hastalığı geçen yıl başladı. Yürüyemiyordu. Halsizlik başladı. Doktora götürdük, kan değerleri düşük çıktı. Doktorlar test ettiler. İlik kanseri olduğunu öğrendik. Zeynep 1 senedir bu hastalıkla mücadele ediyor. Hastalığa yakalanmadan önce pazarcıydım. Çalışmıyorum hastalığını öğrendiğimden beri. Hastanede ben ilgileniyorum” dedi. Anne Deniz Levent ise “Yeter ki yavrum iyileşsin başka bir şey istemiyorum” sözleriyle Zeynep'in iyileşmesini dört gözle beklediğini dile getirdi. 

Her şey Zeynep gülsün diye

LÖSEV üyeleri, Zeynep ile şarkılar eşliğinde oyunlar oynayarak, oyuncak hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!