Her kulvarda hedef kupa

Güncelleme Tarihi:

Her kulvarda hedef kupa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2022 15:51

Halkbank Voleybol Takımının milli oyuncusu Mustafa Koç, sezon başında katıldığı takımın bir parçası olarak elinden geleni yapmaya çalıştığını belirtip, “Halkbank’ı hedefleri olan köklü bir kulüp olduğu için tercih ettim. Halkbank çatısı altında beklediğimden fazlasını buldum. Takım olarak başarıya odaklanmış durumdayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yaz döneminden bu yana planlı ve yoğun bir programda çalıştıklarını dile getiren tecrübeli oyuncu şunları söyledi:
“Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Verdiğimiz emeklerin, döktüğümüz terin, karşılığını lig mücadelesinde yenilgisiz lider olarak aldık. Avrupa’da de yenilgisiz ilerliyoruz. Yerimizi korumak için ilk yarıdakinden çok daha fazla çalışmamız gerekecek.”

SPORCU REKABETLE GELİŞİR

Hedeflerinin yarıştıkları kulvarlarda kupa kazanmak olduğunu belirten Mustafa Koç, şöyle konuştu:
“Bu da belli yoğunluk ve daha fazla emek gerektiriyor. Fiziksel ve mental olarak biz buna hazır olacağız. Kulübün misyon ve vizyonu açık. Halkbank çatısı altındaki her sporcu bu bilinçle hazırlanacak, sahaya bu bilinçle çıkacaktır. Tabii olimpik ruha sahip atletler olarak mücadelemizi o şekilde vereceğiz. Takımda aynı pozisyonda oynayan kaliteli isimler var. Rekabet güzeldir ve oyuncuyu geliştirir. Kendi sınırlarını zorlarken, gelişimine de katkısı olur. Kaliteli antrenman maça yansır.”

ALTYAPI SPORUN TEMELİDİR

“Milli takımımızı büyük bir potansiyel olarak görüyorum. Her dönem çok iyi jenerasyonlar çıkarabiliyoruz. Bize uygun bir sistemle tüm dünya ülkeleriyle mücadele edecek güce sahibiz. Zaten son birkaç yılda bunu ispat da ettik. Voleybolda altyapı büyük bir önem taşıyor. Altyapı bir evin temeli gibidir. Fiziksel ve düşünsel olarak adım adım ilerlemeni sağlar. Ben de sağlam bir altyapıdan çıkmış olmanın avantajlarını saha içinde ve dışında fazlasıyla yaşıyorum. Altyapı için yapılan projelere bütün kulüplerin eksiksiz destek vermesi voleybolumuzu bir adım öne taşıyacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!