Hepimizin dikili bir ağacı olsun

Güncelleme Tarihi:

Hepimizin dikili bir ağacı olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2010 00:00

Akyurt’ta öğrenciler 5 bin metrekarelik bir alana her meyve çeşitinden 600 fidan dikti. İlçe Kaymakamı Mustafa Yiğit “Proje sayesinde öğrencilerimiz tarımsal üretim deneyimi ve ekolojik yaşam alışkanlığı kazanımları sağlayacak” dedi.

Haberin Devamı

ANKARA’nın Akyurt İlçesi’nde düzenlenen proje kapsamında Şükrü Acar İlköğretim Okulu öğrencileri adına 5 bin metrekarelik alana her meyve çeşidinden 600 fidan dikildi. Fidan dikimine Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı AK Parti’li Gültekin Ayantaş, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener, İlçe Milli Eğitim Müdürü
Ahmet Mesut Bayar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Ekolojik yaşam alışkanlığı
Okul Müdürü Adem Çiftçi, okuldaki 600 öğrencinin bir ağacı olacağını belirterek, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’a destek nedeniyle teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Mustafa Yiğit ise çocukların meyve bahçeleri projesinin 30 Aralık 2009 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı, Yaşama Dair Vakfı ve Ankara Üniversitesi Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında imzalandığını hatırlattı. Kaymakam Yiğit, “Proje sayesinde öğrencilerimiz tarımsal üretim deneyimi ve ekolojik yaşam alışkanlığı kazanımları sağlayacak” dedi.  Kaymakam Yiğit ile birlikte meyve ağaçlarını diken öğrenciler, kendilerinin de bir dikili ağaçları olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!