Hem öğrenci hem markalar kazanacak

Güncelleme Tarihi:

Hem öğrenci hem markalar kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2020 09:10

Türk Eğitim Derneği Üniversitesi (TEDÜ) ‘WANTED İş ve Kariyer Fuarı’ ile iş yaşamını koklamak isteyen herkese kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

3 Mart Salı günü üniversitenin Kolej Kampüsü’nde 85 markayı öğrencilerle buluşturmaya hazırlandıklarını söyleyen TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Üniversitesi ve diğer üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve iş/staj arayan herkesi, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla aynı çatı altında buluşturmak istediklerini belirterek şunları söyledi: “Sadece öğrenciler ya da iş arayışında olanlar değil, aynı zamanda, Türkiye’nin önde gelen markalarını da kendini keşfeden, yenilikleri ve değişimleri yakalamaya hazır, fark yaratan çalışma arkadaşı adayları ile tanıştırmayı, doğru ve dinamik insan kaynağı ile buluşturmayı hedefliyoruz. Önemli olan kişinin en doğru işe ulaşırken, firmaların da doğru insan kaynağına ulaşabilmesi. Bu fuar ile hem öğrenci hem markalar kazanacak.”

Haberin Devamı

NASIL KATILABİLİRSİNİZ

Tüm üniversite öğrencilerinin, iş arayışındaki mezunların hatta lise öğrencilerinin dahi katılım sağlayabileceği fuarda pek çok firma öğrencilerle mülakat yaparken, alanında uzman 14 profesyonel de katılımcılara kariyer dersleri verecek. Workshop’larla renklenecek organizasyonun ön koşulu ise www.wantedkariyerfuari.com adresinden ziyaretçi katılım formunu doldurmak. Kişiye özel tanımlanan qr kodunu kullanarak WANTED Kariyer ve İş Fuarı’na giriş yapılabilecek. Katılımcılar kendilerine özel açılan sayfadan katılmak istedikleri Kariyer Dersleri’ne, Workshoplar’a ve Sessiz Oda görüşme alanlarına kayıt olabilecek, görüşme yapmak istedikleri markalara öz geçmişlerini gönderebilecekler. Kayıt sonrası kontenjan durumuna göre kendilerine e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacak.

KARİYER DERSLERİNİ KİMLER VERECEK

* Aclan Acar Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi
* Ali Saydam Gazateci, Yazar ve İletişim Profesyoneli
* Dr. Celal Sami Tüfekçi Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı
* Dr. Özgür Bolat Eğitim Bilimci
* Sani Şener TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı
* Simone Kaslowski TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı
* Ebru Özdemir LİMAK Yatırım ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı
* Suat Çalbıyık OYAK Çimento Beton Kağıt Grubu Başkanı
* Ümit Önal Türk Telekom CEO - Genel Müdürü
* Hakan Polatoğlu CEO, ETİ Gıda A.Ş.
* Hami Aksoy Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü
* Levent Kocagül SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı
* Yılmaz Yıldız Zurich Sigorta Grubu Türkiye CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!