Hedef milli takım

Güncelleme Tarihi:

Hedef milli takım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2021 09:31

Çocukluğundan beri Ankara sokaklarında kaykayla dolaşan 23 yaşındaki Mert Cem Erbayraktar, gece gündüz antrenman yaparak, Kaykay Milli Takımı'na girebilmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Kaykay tutkusu 13 yaşında başlayan Erbayraktar, önce evinin bulunduğu ara sokaklarda daha sonra da Ankara Meclis Parkı'ndaki uygun alanlarda antrenman yapmaya başladı. Yaşadığı sakatlıklara rağmen çocukluk sevdasından vazgeçmeyen Erbayraktar, 2018'de kendisi gibi kaykay tutkunu arkadaşlarıyla Ankara Kaykay Kulübü'nü kurdu. Kulüp bünyesinde çalışmalarını sürdüren Erbayraktar, hem kendisi gibi gençler yetiştirmek hem de Kaykay Milli Takım oyuncusu olmak için çalışıyor. Kaykayın uzun süre spor olarak değerlendirilmediğini, bu nedenle çok fazla kaykay parkı bulunmadığını belirten Erbayraktar, şöyle devam etti:

Hedef milli takım


UMARIM ÜLKEMİ TEMSİL EDEBİLİRİM

Haberin Devamı

“‘Kaykay sürüyorum’ dediğinizde, 'Çocuk musun?' diyorlardı. O yüzden kaykay parkları bulmak da bizim için zordu. Ben de sokaklarda başladım, sokaklarda devam ettirdim. Hatta ilk kaykay parkını katıldığım bir yarışmada gördüm. Yeni açılan Başkent Millet Bahçesi'nde çok büyük bir kaykay parkı var. Bu, bizim için büyük bir imkân oldu. Hayalim milli takıma girmek, umarım ülkemizi temsil edebilirim.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!