Hedef kazanıp seriye geçmek

Güncelleme Tarihi:

Hedef kazanıp seriye geçmek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2022 17:03

Tehlike hattının içinde kalan sarı-lacivertlilerde, Teknik Direktör Ömer Erdoğan, eski takımına karşı mücadele edecek. Eryaman Stadı’nda bugün saat 14.30’da başlayacak maçı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasındaki maçta Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. Eryaman Stadı’nda bugün saat 14.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bu sezon üzt üste maçlar ve puanlar kazanamayan ve 8 puanla ateş hattının içinde duran sarı-lacivertliler, galip gelerek seriye geçmeyi hedefliyor. Başkent ekibi oynadığı son maçta Bitexen Giresunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Atakaş Hatayspor ise kendi sahasında Beşiktaş’ı son dakika golü ile 2-1 yendi.
Geride kalan 2 sezonda Hatayspor’u çalıştıran Teknik Direktör Ömer Erdoğan, geçen sezon sonunda Hatay ekibinden ayrılmıştı. Bu sezonun 4. hatasında MKE Ankaragücü’nün başına geçen 45 yaşındaki Ömer Erdoğan, eski takımına karşı ilk kez rakip olacak.
Ankaragücü’nde, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 maç ceza alan Emre Kılınç bugünkü maçta forma giyemeyecek. MKE Ankaragücü ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak maçın biletleri; Doğu tribünü 120, güney kale arkası tribünü 75 ve kuzey kale arkası tribünü 75 TL’den satılıyor. Fenerbahçe maçındaki cezalardan dolayı, Batı VIP Sol, kuzey kale arkası tribünü 402 ve 403, doğu tribünü 302 ve 303 numaralı bloklarda oturan taraftarlar, Hatayspor maçına bilet alamayacak.

Haberin Devamı

Hedef kazanıp seriye geçmek

OYNANAN SON 4 İÇ SAHA MAÇINDA YENİLMEDİ

2 takım farklı kulvarlarda 7 kez karşılaşırken, Ankaragücü 3, Hatayspor 2 kez kazandı. 2 maç da berabere bitti. Sarı-lacivertliler, 3 galibiyeti de iç sahada aldı. Atakaş Hatayspor’u konuk ettiği 4 resmi maçın üçünü kazanan Ankaragücü (1 beraberlik), aldığı galibiyetlerde attığı 8 gole karşılık kalesinde sadece iki gol gördü. Ankaragücü ile oynadığı son resmi maçı Süper Lig’de 4-1 kazanan Hatayspor (Şubat 2021), daha önceki 6 karşılaşmada başkent ekibinin filelerine 5 gol gönderebildi. Hatay ekibi, bu rekabet tarihinde ilk kez üst üste iki galibiyet almak için sahaya çıkıyor. Evinde oynadığı son 8 Süper Lig maçının altısını kaybeden Ankaragücü (1 galibiyet - 1 beraberlik), bu süreçte topladığı puanların tamamını bu sezon hanesine yazdırdı (0-0 Konyaspor - 2-1 Sivasspor)

Haberin Devamı

20 MAÇTA 1 KEZ KALESİNİ GOLE KAPATABİLDİ

Süper Lig’de çıktığı son 14 deplasman maçının sadece birini kazanan Hatayspor (2 beraberlik - 11 yenilgi) tek galibiyetini Teknik Direktör Volkan Demirel’in görev yaptığı ilk karşılaşmada Sivasspor’u mağlup ederek aldı.
Süper Lig’de oynadığı son 20 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabilen Ankaragücü (3 galibiyet - 5 beraberlik - 12 yenilgi), sadece bu sezonun ilk haftasında Konyaspor’u konuk ettiği karşılaşmada gol yemedi (0-0) ve bu süreçte kalesinde toplam 34 gol gördü.
Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, daha önce Ankaragücü’nün bir maçını yönetirken, o karşılaşma berabere bitti. Uğurlu’nun yönettiği 8 maçta Hatayspor, 3 kez galip gelirken, 5 kez de yenilgi yaşadı.

Haberin Devamı

Hedef kazanıp seriye geçmek

OYUNCULARA MORAL YEMEĞİ

 MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetim kurulu üyeleri; teknik ekip ve futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Başkan Faruk Koca, Atakaş Hatayspor ile önemli bir maça çıkacaklarını belirtip, “Kendi sahamızda, taraftarımızın da desteği ile kazanıp tırmanışa geçmeyi hedefliyoruz. Sizler, bunu başaracak güçte ve yetenekte oyuncularsınız. Bu takımın bir çıkış yapıp, hızla üst sıralarda yer alması gerektiğine inanıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

TARAFTARLAR FORMALARI ALDI

Ankaragücü’nün taraftar oluşumlarından Kamu Güçlüler Platformu Yönetim kurulu, taraftarlara hediyelerini teslim etti.
Kamu Güçlüler Platformu yönetim kurulu, daha önce duyurusunu yaptığı etkinlikte, sarı-lacivertli taraftarlara imzalı forma hediyesi sözü vermişti. Islak forma çekilişinde forma kazanan taraftarlara hediyeleri, Beştepe tesislerinde düzenlenen törenle takdim edildi.

Haberin Devamı

GERGİN MAÇIN GALİBİ A.GÜCÜ

Misli.com Türkiye Basketbol Birinci Ligi’ndeki başkent derbisinde, Ankaragücü Mamak Belediyesi, Ormanspor’u 71-70 yendi. Son anları tartışmalı hakem kararları nedeni ile gergin geçen mücadeleyi baştan sona önde götüren sarı-lacivertliler, bitime 17 saniye kala geriye düşse de salondan galip ayrılmayı başardı. Mücadele büyük bir bir çekişmeye sahne olurken, ilk devreyi Ankaragücü 39-38 önde tamamladı. İkinci yarının başında farkı biraz açan Ankaragücü son çeyreğine 61-56 önde girdiği maçı, 71-70 kazandı. Ankaragücü Mamak Belediyesi’nde; Carlton Bragg 19, Azizcan Özdemir 10, Uğur Can Aksoy 11 sayı ile öne çıkan isimler oldu.

Haberin Devamı

Hedef kazanıp seriye geçmek

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

MKE Ankaragücü kulübü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılını yayınladığı mesajla kutladı. Sarı-lacivertli ekibin resmi sitesinden yapılan paylaşımda, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. Gençlerbirliği kulübü de kutlama mesajında, “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!