Hayali planlarla kumar oynayamayız

Güncelleme Tarihi:

Hayali planlarla kumar oynayamayız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2020 00:14

Salgın döneminde kulüplerin ekonomik anlamda daha da zorlandığını vurgulayan başkan, “Böyle bir ortamda transfer yapmak hiç de kolay değildi. Biz, kulübün geleceğini zora sokacak adımlar atmamaya çaba harcadık ” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lige milli maçlar nedeniyle ara verilirken, kulüpler de beşinci hafta karşılaşmaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerbirliği’nin Başkanı Murat Cavcav, hem geride kalan Beşiktaş müsabakası hem de 4 ekim’de sona eren transfer dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Cavcav, yaz transfer döneminin, salgın ortamında, salgın ekonomisinde hiç kolay olmadığını belirtip, “Bizim yönetim olarak, camiamıza karşı sorumluluklarımız var. Ne hayali transferlerle bu kulübün geleceğini zora sokmak, ne de bir kumar oynayıp gelmesi muhtemel fakat miktarı belli olmayan paralar üzerine planlar yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayali planlarla kumar oynayamayız


SADECE BİR MAÇ KAZANDIK

Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 yendiklerini ve sezondaki ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Cavcav, şöyle konuştu:
“Lig uzun bir maraton ve sadece bir maç kazandığımızın da bu maçı kazanmanın ne anlama geldiğinin farkındayız. Beşiktaş’ı yenerek milli maç arasına moralli girdik. Bay geçtikten sonraki ilk maçta alınan 3 puan çok daha değerli oldu. Geçen sezonu zorlu şartlarda kapattık. Salgının etkisi halen devam ederken yeni sezonu açtık. İlk iki maç iyi oynadık, sonuca yansıtamadık ama bu süreçte oynadığımız futbolun eksiğini de fazlasını da gördük. Bilinçli bir futbol oynuyorduk ancak gol atıp sonuç alamıyorduk. Teknik Direktörümüz Mert Nobre’nin taktik bilgisi de futbolcularla kurduğu ilişki de tercihimizin doğruluğunu gösterdi. Nobre tüm futbolcularımızın saygı duyduğu bir isim.”

MORALE İHTİYACIMIZ VARDI

“Beşiktaş maçında başlama vuruşundan son düdüğe kadar sahada her şeyini veren kırmızı-kara forma giymiş futbolcular görmek beni son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Oyuncularımızın boştaki topu almak için gösterdiği hırs ve topa daha çok sahip olma isteği Gençlerbirliği’nin karakteri olmalı. Hocamız, sezon başından beri bu karakteri takıma oturtmaya çalışıyor. Nobre hocamızın yönetiminde oyunumuzun haftalar ilerledikçe gelişeceğini düşünüyorum. Lig uzun, sadece bir maç kazandığımızın da bu maçı kazanmanın ne anlama geldiğinin de farkındayız. Milli araya girerken böyle bir morale camiamızın, hepimizin ihtiyacı vardı. Eksiklerimizi gidermek ve oyunumuzu geliştirmek adına daha çok çalışacağız.”
Gençlerbirliği, Süper Ligin 5. haftasında, Yukatel Denizlispor ile 19 Ekim Pazartesi günü Eryaman Stadı’nda karşılaşacak.

Hayali planlarla kumar oynayamayız


TAKIMDA KEYİFLER YERİNDE

Haberin Devamı

Yukatel Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, dünü sabah saatlerinde yaptığı tek antrenmanla geçirdi. Isınma hareketleri ve koşu çalışması ile başlayan antrenman son bölümde oynanan ayak tenisi ile tamamlandı. Ayak tenisi oyununda futbolcular neşeli anlar yaşarken, müsabakalar bitiminde keyifli kareler ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!