Havaalanları bayramı klasik müzikle karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Havaalanları bayramı klasik müzikle karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 19:14

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında yolcular, klasik müzik ve Latin müziği ezgileri ile karşılandı. Ramazan Bayramı arifesinde gerçekleşen mini konserler yolculardan beğeni topladı.
Yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı arifesinde İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen müzik dinletileri, yolculara keyifli dakikalar yaşattı.
Keman, yan flüt, akordeon ve kontrbas eşliğinde sunulan klasik müzik ve Latin müziği eserleri, terminallere bayram coşkusunu taşıdı.
Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen dinletide İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları, Esenboğa Havalimanı'nda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı mezunları yer alırken İzmir'de gerçekleşen müzik dinletisinde ise 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunları yolculara müzik ziyafeti sundu.
Müzik dinletileri, Bayram tatili dolayısıyla hava yoluyla seyahat eden yolcuların beğenisini topladı. Yoğunluğun yaşandığı terminallerde gerçekleştirilen müzik dinletileri yolculara seyahat öncesi keyifli anlar yaşattı.
Ramazan ayı boyunca kültür-sanat platformu TAV Galeri'de düzenlenen minyatür ve ebru sergileri, meddah gösterileri ve fasıl dinletileriyle geleneksel Türk sanatlarını misafirleriyle buluşturan TAV Havalimanları, arife gününde de yolcuları mini konserlerle uğurladı.
TAV Havalimanları, Türkiye'de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havalimanı'nı, yurtdışında ise Gürcistan'ın Tiflis ve Batum, Tunus'un Monastır ve Enfidha-Hammamet ile Makedonya'nın Üsküp ile Ohrid havalimanlarını işletiyor.
Holding, Suudi Arabistan'ın ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine Havalimanı'nın yapım ve işletmesini de üstlenmiş bulunuyor.
TAV Havalimanları duty-free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilişim, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Bu çerçevede TAV Havalimanları, Letonya'nın Riga Havalimanı'nda da duty free, yiyecek içecek ve diğer ticari alanların işletmesini gerçekleştiriyor. Şirket 2011'de iştirakleriyle birlikte yaklaşık 451 bin uçak seferine ve yaklaşık 53 milyon yolcuya hizmet sundu.
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!