Hatıra bilete destek

Güncelleme Tarihi:

Hatıra bilete destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2020 01:20

Ankaragücü kulübünün başlattığı, ‘Hatıra bilet al takımına sahip çık’ kampanyasına, sarı-lacivertli ekibe unutulmaz iki kupa zaferi yaşatan efsane kadronun iki önemli ismi İhsan Kavak ve Mehmet Şahin’den de destek geldi.

Haberin Devamı

İki eski oyuncu, kulübün Beştepe Tesisleri’ne giderek başkan Fatih Mert ile görüşüp, kampanyaya destek için hatıra biletlerden aldı. Mert, Ankaragücü tarihinde çok önemli yere sahip iki kupa zaferinin, sarı-lacivertliler için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayıp, şunları söyledi:
“Bizlere o güzel günleri yaşattığınız için çok teşekkür ediyoruz. Ankaragücü, tarihi bir kulüp, büyük bir camia. Zorlukları aşma konusunda, adından aldığı güçle hareket ediyor. Birlik ve beraberlik içinde olursak, şu an yaşadığımız sıkıntıların da üstesinden geliriz. Hatıra bilet kampanyası, güzel bir dayanışma örneği oldu. Taraftarın, camianın, kulübe ve takıma sahip çıkması, aidiyet duyması çok önemli. Ligde kalma mücadelemizi de bu anlayışla veriyoruz. Sonuçta başaralı olacağımıza inanıyorum. Maçlarımızda, taraftarın olmayışı bizim için büyük handikap. Çünkü biz taraftar gücümüzü arkamıza aldığımızda çok daha farklı oluyoruz.”
Kavak ve Şahin de zorlu süreçte hep beraber hareket edip, düşünce birliği içinde olmanın moral motivasyonu yükselteceğini belirterek “Ankaragücü’nün içinden gelen, sarı-lacivert renklere aşık bir ismin kulübe başkan olarak hizmet vermesi çok anlamlı ve çok değerli. Bizler, Ankaragücü başkanı olarak sizinle her zaman sağlıklı iletişim kurabiliyor, görüşlerimizi ve düşüncelerimizi çok rahat paylaşabiliyoruz. Bu yaklaşım; fikir birliği yapma, ortak akıl üretme ve Ankaragücü’nün menfaatlerini koruma, doğruyu bulma adına çok önemli. Bu konuda gösterdiğiniz duyarlılığa da teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Hatıra bilete destek


GÜREL’DEN KULÜBE ZİYARET

Haberin Devamı

Karabük Valisi Fuat Gürel, Ankaragücü Kulüp Başkanı Fatih Mert’i ziyaret ederek sarı-lacivertli takıma başarılar diledi.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Vali Gürel, Ankaragücü’nün Türk sporunun en önemli kulüplerinden biri olduğunu ifade etti. Başkent temsilcisine başarılar dileyen, sarı-lacivertli takımın Süper Lig’de kalacağına inandığını aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Gürel’e ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunup, sarı-lacivertli takımın formasını hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!