Harley tutkununa hizmet veriyorlar

Güncelleme Tarihi:

Harley tutkununa hizmet veriyorlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 00:00

2009 yılında açılan Bull Choppers, Harley-Davidson motor sahiplerine ve sahibi olmak isteyenlere hizmet veriyor. Serviste, Harley Davidson motosikletler üzerine bakım, onarım, aksesuar ve modifikasyon gibi hizmetler sunuluyor.

Harley Owners Group (HOG) üyesi olan Tayfun Manyas, Vedat Erdoğan ve Metin Doğan tarafından kurulan Bull Choppers, 2009 yılından itibaren hizmet vermeye başladı. Servisin kurucularından Vedat Erdoğan, amaçlarının Harley sahiplerine en iyi hizmeti sunmak ve Ankara’daki Harleyci sayısını artırmak olduğunu söyledi.

Gösterişli motorlar

Harley Davidson denildiğinde genellikle çok pahalı motorların akıllara geldiğini ifade eden Erdoğan, sanılanın aksine uygun fiyatlara da bu gösterişli motora sahip olunabileceğini dile getirdi.

Garanti kapsamında

Serviste ağırlıklı olarak Harley-Davidson marka motosikletler üzerine bakım, onarım, aksesuar, custom dizayn, motor modifikasyonu hizmetleri veriliyor. Garanti kapsamındaki motorlar dahil olmak üzere, bilgisayar desteği dahil tüm hizmetler, keyifli HOG turlarının keyfini herhangi bir mekanik kaygı duymadan çıkarmanızı sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesi var

Orijinal Harley Davidson parçalarından, dünyanın tanınmış motosiklet parça üreticilerinin ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Tayfun Manyas
Tutlu halen sürüyor


Tayfun Manyas, evinin garajında yeniden yarattığı 2001 Harley Davidson Fat Boy motoruna sahip olduğu günden bu yana motosikletlerle iç içe. Daha önce yaptığı paha biçilemez Amerikan otomobillerine tutkusu halen devam ediyor.

Vedat Erdoğan
Onunla yaşıyor


TECRÜBELİ bir inşaat mühendisi olan Vedat Erdoğan, 1991 den bu yana motor tutkunu. Özgürlüğünü, custom Harley Davidson Springerları ile yaşıyor.

Metin Doğan
Uzman motorcu


14 yıldır kendini motorsikletlere adamış bir uzman. Her türlü motorsiklet üzerinde deneyimli. Fakat Harley Davidson konu olduğunda; “İki Tekerleğin Zen Ustası”.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!