Hanımların 'Gönül Örgüsü' projesine eş desteği

Güncelleme Tarihi:

Hanımların Gönül Örgüsü projesine eş desteği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 13:13

Hanımların 'Gönül Örgüsü' projesine eş desteği

Haberin Devamı

Hakkı TÜRKDAĞ/AKYURT(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Akyurt ilçesinde yaşayan ev hanımları, eşleri ile birlikte ördükleri el emeği göz nuru el işlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttılar. Şapka, atkı ve eldivenlerden oluşan el örgülerinin ilki, Akyurt Yakupoğlu İlkokulu özel eğitim sınıfında okuyan öğrencilere dağıtıldı.

Akyurt'ta yaşayan Semra Ulutaş'ın projesi olan 'Gönül Örgüsü'ne ilk destek, eşi Faruk Ulutaş ile arkadaşlarından geldi. Semra Ulutaş, eşi Faruk ve arkadaşları ile birlikte ördükleri şapka, atkı ve eldivenleri, engelli ve ihtiyaç sahibi çocuklara dağıttı. Projenin daha büyük kapsamlı olması için ev hanımlarından destek isteyen Semra Ulutaş, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Amacımız; boş vakitlerimizde benim ve arkadaşlarımın yapmış olduğu el işlerini şu soğuk havalarda küçük engelli kardeşlerimizi ısıtmak ve birazcık da olsa onları mutlu etmek. İnşallah bizim gibi diğer ev hanımları da boş vakitlerinde el işleri yaparak, ihtiyaç sahibi küçük kardeşlerimize ulaştırırlar ve onları hem ısıtıp, hem de mutlu ederler" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!