’Hangisi Karısı?’

Güncelleme Tarihi:

’Hangisi Karısı’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 10:55

Tiyatro Dünyası Oyuncuları, Ece Gürsel, Berke Hürcan, Celal Belgil, Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Can Mutluca ve Ferhat Balaban “Hangisi Karısı?” adlı tiyatro oyunu ile Yenimahalle’ye damga vurdu.
Yenimahalle Belediyesi tarafından ücretsiz olarak 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda vatandaşa sunulan oyun, birbirinden komik sahneleriyle gülmekten kırdı geçirdi.
VATANDAŞLAR SALONU SAATLER ÖNCESİNDEN DOLDURDU
Tıklım tıklım dolu olan salonda, vatandaşa Londra’da bir taksi şoförü olan ve iki nikahlı eşi bulunan John’un birbirinden habersiz olan eşleriyle yaşadığı trajikomik hayatını anlatan oyuncular, performanslarıyla seyirciden tam puan aldı.
Fars türünün en önemli yazarlarından Ray Cooney’nin yazdığı İngiliz komedilerinin en iyilerinden biri olan oyun, akıcı ve komik senaryosuyla da dikkat çekti.
OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI
Oyun sonunda ayakta alkışlanan oyunculara, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına meclis üyeleri Erol Şener ve Barış Kadaş çiçek takdim etti.
Oyuncular da kendilerini ayakta alkışlayan vatandaşları selamlayarak, “Bizleri sizlerle bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediyenin her alanda olduğu gibi kültürel alanda da yaptığı hizmetler takdire şayan” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!