Haftanın filmleri

Güncelleme Tarihi:

Haftanın filmleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2023 14:52

Beyaz perdede bu hafta 6 film sinemaseverlerle buluşacak. 3 yerli filmin izleyici ile buluşacağı haftada ‘Motelde Katliam’ ve ‘Gerçek Cinler 2’, korku türüyle haftanın öne çıkan yapımları. İşte bu haftanın sinema filmleri:

Haberin Devamı

DEMON SLAYER: KİMETSU NO YAİBA - TO THE SWORDSMİTH VİLLAGE

Haftanın filmleri

Haftanın tek animasyon yapımı olan filmde iyi kalpli bir çocuk olan Tanjiro Kamado’nun, ailesinin acımasızca öldürülmesinin ardından küçük kız kardeşi Nezuko’yu tekrar insana dönüştürme umuduyla iblis avcısı olmaya karar vermesi üzerine gelişen olaylar anlatılıyor. Tanjiro, yoldaşları Zenitsu ve Inosuke ve Demon Slayer, yüksek rütbeli iblisler Daki ve Gyutaro karşı bir göreve çıkar. Filmin yönetmen koltuğunda Haruo Sotozaki oturuyor.
2023, JAPONYA, 110’, Animasyon, Macera, Aksiyon

SEKİZ DAĞ/LE OTTO MONTAGNE

Haftanın filmleri

Haftanın filmleri

Haberin Devamı

Ailesi ile birlikte yaz tatili için Grana Köyüne giden Pietro, burada hayvanlarla ilgilenen yaşıtı Bruno ile tanışır. İtalya’nın dağ çayırlarında, ormanlarda, dik patikalarında dolaşan Pietro, köyden ayrıldıktan 20 yıl sonra yeniden Grana’ya gider ve geçmişiyle bir hesaplaşma yaşar. Fransız, İtalyan ve Belçika yapımı filmin senaryosu ve yönetmenliğinde Charlotte Vandermeersch, Felix Van Groeningen imzası bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Filippo Timi rol alıyor.

2022, BELÇİKA, İTALYA, FRANSA, 147’, Dram

Haftanın filmleri

Haftanın filmleri

GERÇEK CİNLER 2

 Haftanın yerli korku filmlerinden ‘Gerçek Cinler 2’, bir medya şirketinde çalışan Özve ve Nisa’nın cinlerle yaşadığı korku dolu anları hikayesinin odağına alıyor. Onur Aldoğan’nın yazıp yönettiği filmde Lara Fandaklı, Gizem Noyan ve Onur Aldoğan rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 82’, Korku

Haftanın filmleri

Haberin Devamı

MOTELDE KATLİAM

Motelde Katliam, Çorum Hitit Üniversitesi’ni kazanan kızlarını yerleştirmek için Çorum’a gelen iki ailenin hikayesini anlatıyor. Çorum’a gelen ve bir motele yerleşen aileler, korkunç bir gerçekle karşılaşırlar. Motelciler geceleri insanlara kesip kasaplara satmaktadır. Murat Kuşçu’nun yönettiği filmde Feyza Aydın Kılıç, Aleyna Kılıç ve Bülent Mert gibi isimler oynuyor.
2022, TÜRKİYE, 100’, Korku-Gerilim

Haftanın filmleri

KESTİK BABACIM

Haftanın bir diğer yerli filmi olan ‘Kestik Babacım’, film çekmeye çalışan bir arkadaş grubunun hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan yönetmen Erman, senarist Ceyhun ve oyuncu Berkay, bir film çekmeye karar verir ama bu süreçte işler istedikleri gibi gitmez. Atakan Şatıroğlu’nun Saygın Ersin’le birlikte senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde Erman Erbek, Yağmur Sevgi Koysal, Ceyhun Tutal rol alıyor.
2022, TÜRKİYE, 80’, Komedi

Haberin Devamı

Haftanın filmleri

ÖZEL BİR HEDİYE / LE NOUVEAU JOUET

Fransız yapımı filmde Fransa’nın en zengin adamı olan Philippe Etienne’nin oğlunun doğum günü için bir oyuncak mağazasını kapatması ve oğlunun onlarca oyuncak arasından gece bekçiliği yapan Samy’yi seçmesi anlatılıyor. James Huth’un yazıp yönettiği filmde Jamel Debbouze, Daniel Auteuil ve Simon Faliu rol alıyor.
2022, FRANSA, 112’, Komedi

NETFLIX’TE BU HAFTA

Wellmania (Dizi), 1. Sezon, 29 Mart
From Me to You: Kimi ni Todoke (Dizi), 1. Sezon, 30 Mart
Unstable (Dizi), 1. Sezon, 30 Mart

BAKMADAN GEÇME!