Hacettepe’ye büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe’ye büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 14:14

Gençlerbirliği Eski Futbolcuları Derneği temsilcileri, göreve yeni başlayan teknik ekibe, Bayrampaşa maçı öncesi moral verdi.

Haberin Devamı

İkinci Lig Beyaz Grupta play-off’a kalma savaşı veren Hacettepe’de, bugün oynanacak zorlu Bayrampaşa maçı öncesinde teknik ekip ve futbolculara, destek geldi. Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği yöneticileri ve temsilcileri, Hacettepe’de göreve yeni başlayan Teknik Direktör Osman Özdemir ve yardımcıları Eyüp Taş ile Okan Gedikali’yi ziyaret edip, başarılar diledi. Hacettepe Kulübü Basın Sözcüsü ve Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği Başkan Yardımcısı Nedim Yıldırım, ziyarette Gençlerbirliği eski başkanlarından Hasan Şengel’in de bulunduğunu ve kendilerin gururlandırdığını belirtip, şunları söyledi:
“Dernek Başkanı Cemalettin Sakallıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri zorlu maç öncesinde teknik heyet ve oyuncularımıza destek olup, moral verdi. Hem teknik ekibimiz hem de oyuncularımız ziyaretten büyük mutluluk duydu. Yeni Teknik Direktörümüz Osman Özdemir ve yardımcıları Eyüp Taş ile Okan Gedikali de hem Gençlerbirliği’nin eski futbolcusu ve hem de derneğimizin üyesi. Hepimiz, dayanışma içinde olup elbirliği ile başarıyı yakalamak için çalışacağız. Dernek olarak, Gençlerbirliği ve Hacettepe Spor Kulüplerinin yönetimlerine ve futbol takımlarına her zaman katkı yapmaya devam edeceğiz. Dernek üyelerimiz; yönetici, antrenör ve taraftar olarak, camiamızda her türlü görevi üstlenmeye, katkı sağlamaya ve bunları layıkı ile yerine getirmeye hazırdır.”

Haberin Devamı

MAÇ 14.30’DA CEBECİ STADI’NDA

Hacettepe Teknik Direktörü Osman Özdemir ise “Gençlerbirliği ve Hacettepe, önemli bir kültüre sahip kulüplerdir. Bu camia içinde görev yapmak herkes için ayrı bir onurdur. Hepimize düşen, birbirimize yardımcı olmak ve başarıda ortak bir düşünce etrafında buluşmaktır” diye konuştu. Hacettepe ile Bayrampaşa arasındaki mücadele saat 14.30’da, Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!