Hacettepe’de en büyük Rock Şenliği

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe’de en büyük Rock Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2007 00:00

Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu, geleneksel hale gelen ve ’HÜRockFest 2007’ ismiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Rock Şenliği’nin tüm hazırlıklarını tamamladı.

Organizasyonunu öğrencilerin yaptığı ’Türkiye’nin En Büyük Rock Şenliği’ni düzenlediklerini söyleyen Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu Başkanı Berk Seçkin Yıldız, "Dünyaca ünlü isimlerin de geldiği bu uluslararası festivali sponsorsuz yapıyoruz. Sadece bilet satışları ve stand gelirleriyle hiç bir maddi getiri beklemeden sadece müzik için yapıyoruz" dedi.

Aralarında İsrail’in dünyaca ünlü grubu Orphaned Land ve Yunan Rock Grubu Rotting Christ’in de bulunduğu 26 grup ve sanatçının yer alacağı şenliğe tüm Başkentlileri davet eden Yıldız organizasyonu şöyle anlattı:

SPONSORSUZ ORGANİZASYON

"Bu organizasyondaki en büyük eksiğimiz sponsor. Bu kadar ünlü ismin yer aldığı bir festival listesiyle firmalara gidiyoruz ama kimse ilgi göstermiyor. Bunun en büyük sebebi ülkemizde Rock müziğe bakış. Diğer bir neden ise biz bu firmalara öğrenci kimliğimizle gidiyoruz ve pek ciddiye alınmıyoruz. Bu yüzden biz böylesine büyük bir organizasyonu sadece bilet paralarıyla karşılamak zorunda kalıyoruz. Buna rağmen müziğe gönül vermiş 250’ye yakın arkadaşım gecesini gündüze katıp bu organizasyon için uğraştı. Biz amatör bir ruh ama profesyonel bir anlayışla bu festivale hazırlandık."

Yıldız, HÜRockFest 2007’in düzenleneceği Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’ne müzikseverlerin biletlerini göstererek girebileceklerini de sözlerine ekledi.

HÜRockFest 07 programı

HÜRockFest 07’de aralarında bir çok ünlü grubunda bulunduğu yerli yabancı 26 grup ve sanatçı katılacak. Festivalin programı şöyle:

"24 Nisan: Orphaned Land , Rotting Christ 25 Nisan: Bulutsuzluk Özlemi, Replikas. 26 Nisan: Mavi Sakal, Hayko Cepkin."

Festivalin üç günlük kombine bileti ise sadece 10 YTL iken günlük konser biletleri 4 YTL’den satılacak. Bilet satış noktaları :İmge Kitabevi, Bilim ve Sanat Kitabevi, Zıt Müzik Hayri Plak, Rock Store, ODTÜ Arkadaş Kitabevi ve diğer tüm üniversitelerdeki bilet satış noktaları.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!