Güzelleri tanıyalım

Güncelleme Tarihi:

Güzelleri tanıyalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 13:41

Joker Ajans’ın bu yıl Ankara’da 9’uncusunu düzenlediği Models of Turkey Güzellik Yarışması’nda finale kalan 24 güzelden biri, 26 Aralık Çarşamba akşamı Ataköşk Otel’de yapılacak yarışmanın ardından tacın sahibi olacak.

Haberin Devamı

Heyecanla final gününü bekleyen finalist güzelleri, Hürriyet Ankara’da tanıtmaya devam ediyoruz. İşte finalistlerden beşi ve hobileri.

Güzelleri tanıyalım

Ecem İlayda Alagöz: Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Ecem İlayda Alagöz, tarihi mekânları ziyaret etmeyi, bilardo oynamayı ve kayak yapmayı seviyor.

Güzelleri tanıyalım

Elif Dilan Durak: Pamukkale Üniversitesi’nde İşletme okuyan 21 yaşındaki Elif Dilan Durak, amatör olarak tiyatro yapıyor. Genç güzelin hobileri arasında fotoğraf çekmek de var.

Haberin Devamı

Güzelleri tanıyalım

Esin Dursun: Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü mezunu olan 23 yaşındaki Esin Dursun, Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda dansçı. Müzik öğretmeni olan, cimnastik ve bale antrenörlüğü de yapan Dursun, hobilerini mesleğe çevirdiğini söylüyor.

Güzelleri tanıyalım

Esra Avşar: Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji bölümünde okuyan 22 yaşındaki Esra Avşar’ın hobileri arasında voleybol oynamak; şarkı söylemek ve gitar çalmak; tiyatroya gitmek yer alıyor.

Güzelleri tanıyalım

Eylül Ezgi Öztürk: 21 yaşındaki Eylül Ezgi Öztürk, Atılım Üniversitesi’nde hukuk bölümünde okuyor. Hobileri arasında yan flüt çalmak, dansa gitmek var.

BAKMADAN GEÇME!