Güral ailesine hukukçu gelin

Güncelleme Tarihi:

Güral ailesine hukukçu gelin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2011 00:00

Güral Porselen’in sahiplerinden İsmet Güral’ın oğlu Sami Güral ile Ankaralı işadamı Ali Kayum’un kızı Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Begüm Kayum, nişanlandı.

Geceye damadın babası İsmet Güral ve annesi Nesrin Hanım ile gelinin babası Ali Kayum ve annesi Birgül Kayum, ev sahipliği yaptı. Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya, Macaristan Büyükelçisi Istvan Szabo ve eşi Natalia Szabo’nun da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Çıkartmamak üzere

Davetlilerin yerlerini almasıyla Begüm Kayum ve Sami Güral çifti, alkışlar eşliğinde salona girdi. Çiftin nişan yüzüğünü damadın amcası Rıza Güral taktı. Rıza Güral, yeğeni Sami henüz dört yaşındayken onun nasıl evleneceğini düşündüğünü belirterek, “Bu yüzükleri bir daha çıkartmamak şartıyla takıyorum” dedi. Çift, nişan töreninin ardından dans etti.

Amerika’da yaşayacaklar

Bir buçuk yıl önce Bilkent Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışan Sami Güral ve Begüm Kayum, bu yaz evlenecekler. Sami Güral, işi nedeniyle Amerika’da yaşıyor. Çift, evlendikten sonra bir süre Amerika’da yaşayacak ve tekrar Ankara’ya dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!