Günün gündemi ve Tarihte bugün

Güncelleme Tarihi:

Günün gündemi ve Tarihte bugün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 02:04

Haberin Devamı

10.30- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, partisinin Ankara il örgütünün Etimesgut Şeker arazisinin önünde hızlı tren atölyesi yapılmasını protesto eylemine katılacak.
10.30- RadyoODTÜ ve Evciler, ODTÜ Burs Fonu E-atık Toplama Projesi Bağış Töreni
11.30- Başbakan Tayyip Erdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu’na katılacak.
14.30- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bosna Hersek Enerji, Madencilik ve Sanayi Bakanı Erdal Trhulj ile Enerji Yatırımları Toplantısı’na katılacak.
19.30- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ATO Congresium’da şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği veriyor.
20.05- Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın vereceği iftara iştirak edecek.
20.05- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cemaat Vakıfları tarafından verilecek iftara katılacak.
20.05- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EnerjiSa tarafından verilen iftar programına iştirak edecek.
20.05- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Birliği Merkezi’nin iftar programına katılacak.
20.05- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle iftarda bir araya gelecek.

Haberin Devamı

DİKKAT: ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 9 Eylül'de yapılacak 2012-TUS sonbahar dönemi ile 2012-DUS sonbahar dönemi için 30 Temmuz'da başlayan başvurular, bugün son bulacak.

Hayata bugün veda ettiler:

Günün gündemi ve Tarihte bugün
8 Ağustos 1964    Cengiz Topel, Pilot yüzbaşı. Kıbrıs'ta uyarı uçuşu yaparken uçağı Yunan gemisinden açılan uçaksavar ateşiyle vuruldu. Paraşütle atladı ancak Rumlar hastanedede öldüğünü bildirdiler.
8 Ağustos 1985    "Ellerimi dokunduğum her yerde /Çığlık çığlığa kıvranıyor hayat" diyen şair Abdülkadir Bulut Silifke'den Anamur'a giderken bindiği minibüsün kapısının açılmasıyla düşerek hayatını kaybetti.
Günün gündemi ve Tarihte bugün
8 Ağustos 1998    Güneydoğu, Almanya öykülerinin yanısıra, Evlilik Şirketi (1972), Halkalı Köle (1980), Aile Savaşları (1984) ile evlilik konusundaki kitaplarıyla da tartışma yaratan yazar Bekir Yıldız 65 yaşında hayata veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!