Günaydın Burger fast food’a karşı

Güncelleme Tarihi:

Günaydın Burger fast food’a karşı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2011 00:00

ANKARA’da üç yeni şube ile Başkentlilerle buluşan Günaydın Kasap, zincirin son halkası ve yeni konsepti olan Günaydın Burger’i Filistin Caddesi’nde açtı.

Haberin Devamı

Mesleğe 45 yıl önce kasap çıraklığı ile başlayan Günaydın Kasap, Ankara’da üç yeni şubesi ile sevenleriyle buluştu. Günaydın Burger’de 20 çeşit burger bulunuyor. Gramlara göre burger seçenekleri sunan mekanda dileyen misafirler kendi burgerlerini yapabiliyor ya da 60 gramlık üç adet farklı burgerlerin tadına bakabiliyor. Patatesleri özel olarak Afyon’dan getirten Günaydın isteyenlere elma dilimli, isteyenlere baharatlı el yapımı patates çeşidi sunuyor.
Sempatik şerif
Konuklarını kovboy şapkasıyla karşılayan Süleyman Dilek, sipariş vermek isteyenlere menüyü kendisi detaylıca anlatıyor. Dileyen müşterilere bonfileden, tamamen yağsız, yaprak yaprak doğranmış soğanlı, mantarlı, tereyağında kavrulmuş burger, dileyene 200 gr’lık antrikot ve dana döş karışımı klasik burger sunuluyor.
Müşterilere ayrıca cheese, bacon, garlik mushroom burgerler öneriliyor. Mönüde tavuk veggi ve acılı burgerin yanı sıra et yemek isteyenler için ise lokum, kobe, lamb beef de mevcut.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!