Gülben Ergen ve Emre Aydın Ankara’daydı

Güncelleme Tarihi:

Gülben Ergen ve Emre Aydın Ankara’daydı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2008 00:00

Gülben Ergen, yeni albümü ile Ankaralı hayranlarının karşısına çıktı. Emre Aydın da 8. konserini verdi.

GÜLBEN Ergen, yeni çıkardığı albümü Aşk Hiç Bitmez’le Anadolu Gösteri Merkezi’nde, Emre Aydın ise MEB Şura Salonu’nda Ankaralı hayranlarının karşısına çıktı.

İKİ BİN KİŞİ İZLEDİ

Doğum nedeniyle uzun bir süre müzik ve sahne dünyasından ayrı kalan Gülben Ergen Başkent de sevenleri ile buluştu. Anadolu Gösteri Merkezi’ndeki konseri, aralarında AKP İstanbul eski milletvekili Zeynep Armağan Uslu’nun da bulunduğu iki bine yakın kişi izledi.

DANS GRUBU EŞLİK ETTİ

Genel Yönetmenliğini Nihat Odabaşı’nın yaptığı konserde ünlü sanatçıya kalabalık bir dans grubu eşlik etti. Transparan bir kıyafetle sahne alan Gülben Ergen, yeni albümünde yer alan şarkılarla başladığı konserini, eski şarkılarıyla devam ettirdi.

Bol alkış aldı

Sahneye çıkmayı ve hayranlarıyla bir araya gelmeyi çok özlediğini belirten Gülben Ergen, Ankara’daki programında izleyicilerden bol bol alkış aldı.

Emre hayran bıraktı

Afİlİ Yalnızlık adlı parçasıyla pop müzik dünyasında hızlı bir yükseliş yakalayan Emre Aydın, Ankaralı hayranlarından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Genç sanatçı kısa süre içinde Ankara’daki 8. konserini verdi. MEB Şura Salonu’nda sahne alan Aydın, Başkentli hayranlarına, muhteşem performansıyla, tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!