Güçlerimizi birleştirelim

Güncelleme Tarihi:

Güçlerimizi birleştirelim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2021 22:55

‘Ankara Girişimcilik Zirvesi 2021’de konuşan ATO Başkanı Gürsel Baran, “Bir iş yeri açıp, girişimcilik teşebbüsünde bulunurken güçlerimizi birleştirelim. Önemli sermayelerle bu arenaya çıkmamız lazım” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, dünyada ticaret yapma şeklinin değiştiğini belirterek, "Ufak paralarla ticaret yapma imkânımız kalmadı. Gelin bir iş yeri açıp, girişimcilik teşebbüsünde bulunurken güçlerimizi birleştirelim. Önemli sermayelerle bu arenaya çıkmamız lazım" dedi. ATO koordinatörlüğünde TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen ‘Ankara Girişimcilik Zirvesi 2021’ etkinliği, Kurulun İcra Komitesi Başkanı Hakan Tarhan'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Güçlerimizi birleştirelim


AĞIRLIĞIMIZI HİSSETTİRDİK

Baran, yakın zamanda katıldıkları gıda fuarında, 13 holden birinin Türk girişimcilere ait olduğu bilgisini vererek, şöyle konuştu: "Dünyanın en büyük gıda fuarında ağırlığımızı hissettirdik. Türkiye adına önemli bir gösteriydi. Girişimcilik çok önemli, buna çok ihtiyacımız var. Gençler bizim geleceğimiz. Sizlerin ufkuna ihtiyacımız var. Günümüz dünyasında artık ticaret de değişiyor. Sorunlarınızla ilgili atılması gereken adımları atma gayretinde oluruz. Lütfen sorunlarınızı bizlere iletin."

HEYECANLAR BARINDIRIYOR

Haberin Devamı

Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır da salgın ve kriz dönemlerinin toplumda umutsuzluğun geliştiği zamanlar olduğunu, fakat girişimciler için yeni fırsatlar ve heyecanlar barındırdığını dile getirdi. Türkiye'nin her yerinde girişimcilik etkinliği yapıldığını belirten Hazır, “Şu anda girişim yapmanın tam zamanı. Yeni çalışma biçimleri ve anlayışlarının üzerine eğilmemiz gerekiyor. Gelecek, dijital kaslarını güçlendiren, yeni çalışma ortamları ve biçimlerine hazır olan kurumlar ve bireyler üzerinde yükselecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!