Gönüllü takımın renkli şenliği

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü takımın renkli şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2022 15:48

Yenimahalle Belediyesi ve Çankaya Belediyesi’nin desteğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Ankara Gönüllü Takımı(AGT) Çocuk Şenliği’, ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi’nde gerçekleşti.

Haberin Devamı

 Şenliğe katılan 50 çocuk, 60 gönüllü ile gün boyu etkinlikler yaptı. Etkinlikte çocuklar AGT’nin hazırladığı masalarda, yüz-parmak-tişört boyama, geri dönüşüm, tiyatro, resim, bileklik yapma, satranç, capoeira, çim adam, origami ve unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirdi. Ayrıca şenlikte, çocukların AGT gönüllüleriyle birlikte yıl boyunca Yenimahalle Belediyesi Kurs Merkezleri’nde gerçekleştirdikleri atölye çalışmaları, düzenlenen sergi ile katılımcıların beğenisine sunuldu. Bando takımının da şenliğe renk kattığı günde, çocuklar birbirinden güzel marşları hem çaldı hem de söyledi.

ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ

Çocuklara rol model olmak ve fayda sağlamak için yola çıktıklarını vurgulayan ODTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve AGT Sorumlusu Çağla Akın, “Önemli olan çocuklarımızın geleceği. Biz onlar için çalışıyoruz, eski öğrencilerimizden üniversiteye girenler var, güzel yerlere gelenler var bunlar bizim için büyük bir onur, onlarla gurur duyuyoruz. Amacımızı gerçekleştirdiğimizde daha çok çocuğa ulaşmak için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!