Golden City Awards 2017'de birinciyi halk belirleyecek

Güncelleme Tarihi:

Golden City Awards 2017de birinciyi halk belirleyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 17:13

Golden City Awards 2017'de birinciyi halk belirleyecek

Haberin Devamı

ANKARA(DHA)- ALTIN Kentler Platformu tarafından düzenlen Dünya kentsel tasarım ve şehircilik alanının marka yarışması olan Golden City Awards 2017 yarışması 16 Mart 2017’de gerçekleştirilecek ödül törenine hazırlanıyor.

Şehircilik alanının marka yarışması olan Golden City Awards 2017’de Conrad Hilton Oteli Balo Salonu'nda yapılacak. Bu yıl ana tema “Yerel yönetimlerde vizyon proje ve hizmetler” olarak belirlendi. Bakanlık ve Belediyelerin hizmet ve şehircilik projeleriyle katıldığı yarışma başvuruları yoğun ilgiyle devam ediyor.

Bu yıl iki ana kategoride düzenlenen yarışmada, Akademisyen ve kent bilimcilerden oluşan jürinin değerlendireceği proje kategorisi son başvuruları 23 Şubat 2017 tarihine kadar kabul edilirken, yarışmanın internet sitesi üzerinden halk oylamasıyla birincinin belirleneceği halk kategorisinde aday önerme ve oylamasına başlandı.

Devletin zirvesinin ve seçkin davetlilerin katılacağı ödül töreninde bu yıl 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ödülü de ilk kez sahiplerine verilecek. Platform aynı zamanda Ekim ayında Güvenli şehirler zirvesi düzenliyor.

Golden City Awards 2017'de büyük ödülü kazanan şehirde, o kentin yerel yönetimi ile birlikte yıl boyunca bir çok önemli etkinlikler düzenleyerek, şehrin markalaşma yolunda uluslar arası kamu oyunun gündemine taşıyarak, şehrin tanıtımı etkin olarak bu yarışma ile sağlanması hedefleniyor.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!