Gölbaşı’nda çocuklara spor okulunda tatil var

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı’nda çocuklara spor okulunda tatil var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

Gölbaşı Belediyesi Yaz Spor Okulu sezonu açtı. Futbol ve basketbol dalında verilecek eğitim için yaklaşık 650 çocuğun kayıt yaptırdığı belirtildi.

Gölbaşı Belediyesi Spor ve Sosyal Tesisleri’nde anne ve babalarıyla bir araya gelen yaz spor okulu öğrencilelerine kurallar anlatıldı, antremanlara başlandı. Gölbaşı Belediye Spor Yaz Okulu’na bu dönem 100’den fazla kız çocuğunun da kayıt gözlendi. Kız ve erkeklerden oluşan 6-14 yaş grubu öğrencilere haftada 3 gün olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günüleri eğitim verilecek. Yaz okulunda çocuklara şort, forma ve tozlukları ücretsiz verilirken, belirli duraklardan servis ve ulaşımı sağlanacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, “Beden ve ruh sağlığı açısından tartışmasız yararları olan sporun çocuklar üzerindeki etkisi daha fazladır. Çocukları şimdiden spora yönlendirip, bunu bir kültür haline gelirse gelecekte faydasını görecektir. Çocukların okul tatillerinde enerjilerini spora harcamaları da büyük bir kazanım olacaktır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!