Gökçek’in CHP fobisi Yenimahalle’de bitti

Güncelleme Tarihi:

Gökçek’in CHP fobisi Yenimahalle’de bitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2010 00:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilk kez CHP’yi bir belediye başkanı ile ortak temel attı. İki başkan, temeli atılan camiyi en kısa zamanda bitirmeyi planlıyor.

Batıkent Turgut Özal Mahallesi’nde yapılacak olan Osmanlı Camisi’nin temeli törenle atıldı. Temel atma töreni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Müftüsü Eyüp Demir ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

İnsanın hayırlısı

Törende konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu bölgede Yenimahalle Belediyesi olarak Sağlık Ocağı, üç adet büyük park ve muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdik. Sırada camimizin açılışı kaldı. Hepimizin gayretleriyle en kısa zamanda temelini attığımız bu caminin açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi.

Yanınızdayım mesajı

Başkan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak her türlü katkıyı vereceklerini kaydetti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de hayırlı bir hizmetin temelini attıklarını belirtti. Vatandaşın katkılarıyla gerçekleşen hizmetlerin öneminden bahseden Gökçek, “Bizler de gücümüz yettiği kadar her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!