Gökçek, 200 muhtarın sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Gökçek, 200 muhtarın sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 00:00

Belediye sınırları içerisinde yer alan 200’ü aşkın muhtarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, muhtarların sorun ve isteklerini dinledi, ilgili birim daire başkanları ve müdürlerine talimat verdi.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediye sınırları içerisinde yer alan 200’ü aşkın muhtarla bir araya geldi. Muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Gökçek, çözümleri konusunda ilgili birim daire başkanları ve müdürlerine talimat verdi.

Toplantı öncesi ASKİ Baraj Havzaları Koruma Yönetmeliği’ne ilişkin olarak Gökçek’i ziyaret eden 40 muhtar, Gökçek’e teşekkür etti.

Çalışmalara devam

Gökçek, Büyükşehir Belediyesi sınırlarında yer alan mahallelere sadece son dört yıl içinde 75 milyon liralık para harcandığını kaydederek, çalışmaların devam edeceğini söyledi. Ziyarete gelen muhtarlar da baraj havzalarına orta ve uzun mesafede bulunan mahallerdeki yapılaşma sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan “ASKİ Baraj Havzaları Koruma Yönetmeliği” için Gökçek’e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Gökçek, beraberindeki Genel Müdür ve Daire Başkanlarıyla birlikte Konferans Salonu’na geçerek, 200’ü aşkın muhtarla bir araya geldi. Muhtarların istek, şikayet ve sorunlarını dinleyen Gökçek, herkesten dağıtılan kağıtlara sorunlarını yazmalarını istedi. Hepsinin tek tek inceleneceğini ve çözüme kavuşturulması için çalışılacağını kaydeden Gökçek, geniş kapsamlı sorunların çözümü için de ilgili birim müdürlerine talimat vererek, giderilmesini istedi.

Motokros müjdesi

Beynam’da Büyükşehir Belediyesi’ne ait alanda Motorkros yarışları için özel bir alan yapılacağının da müjdesini veren Gökçek, bu çalışmanın Bala ve Beynam’a çok ciddi bir katkı sağlayacağının altını çizdi.

Toplantının sonunda Gökçek, muhtarları tek tek uğurlayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!