Giderayak soyuldular

Güncelleme Tarihi:

Giderayak soyuldular
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2011 00:00

Tatilini tamamlayan gurbetçi aile, dönüş yolunda bir benzinlikte soyuldu. Satıcı ailesinin 3 bin liralık ziynet eşyasını alan hırsızlar kayıplara karıştı.

GAZİANTEP’teki tatilini tamamlayan Tevfik Satıcı ve ailesi, Almanya’ya dönüş yolunda geldikleri Şereflikoçhisar’da bir benzinlikte mola verdi. Tüm aile fertlerinin uyuklamasını fırsat bilen hırsızlar, otomobilin sağ ön camını kırarak araçtaki 3 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı.

Hırsızlık olayını farkeden Teyfik Satıcı, şoförle birlikte içinde bir kişi daha bulunan otomobilin kaçtığını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir diğer hırsızlık olayı ise E-90 karayolunda faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonundaki otomobilde meydana geldi. Eşiyle birlikte mola veren Sedat Sakar’ın bulunduğu aracın camını kıran hırsızlar, Özlem Sakar’ın kucağındaki çantayı alarak kaçtılar.

Şereflikoçhisar Jandarma Komutanlığı, yaz dönemiyle birlikte memleketlerine izinli olarak gelen veya dönen gurbetçilerin E-90 karayolu üzerinde konaklarken araçlarının soyulması üzerine sürücülere yönelik uyarıcı tabelaları astı. İlçede yolun iki tarafına değişik aralıklarla uyarı tabelaları asıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!