Gençlik Parkı’nda Joker Tim 06 Galası

Güncelleme Tarihi:

Gençlik Parkı’nda Joker Tim 06 Galası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2021 23:30

Ankara Kent Konseyi (AKK), Ankara’da çekilen ‘Joker Tim 06’ Ankara polisiye komedi dizisinin galasına ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Gençlik Parkı’ndaki galada konuşan AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Başkent’e sanatsal kimlik kazandırmayı ve tanıtımını amaçladığını söyledi. Yılmaz, “Ankara’da böyle bir dizinin yapılması istihdamı, tanınırlığı arttıracaktır, 83 milyonun ikâmetgahı olan Ankara kültür ve sanatın da platosu olacaktır. İçinde bulunduğumuz Gençlik Parkı’nda onlarca sinema filmi çekildi. Bu dizi şimdilik YouTube üzerinden yayınlanıyor. Dünyada Türk dizi sektörünü takip eden bütün dizi takipçilerinin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz” dedi.

Gençlik Parkı’nda Joker Tim 06 Galası


POZİTİF ENERJİ VERMEK İSTEDİK

Ankara’da dizi ve sinema sektörüne pozitif bir enerji vermek istediklerini belirten dizinin yapımcısı ve yönetmeni Hakan Çankaya, “Joker Tim 06 komedi dizisini güzel bir ekiple çekiyoruz. Dizi 25 dakika sürüyor. Haftada sadece pazar günleri çekim yapıyoruz” diye konuştu. Oyuncu Bahadır Tokmak da “Bu dizi, Ankara havasının bütün Türkiye’ye tanıtılmasında bu dizi önemli bir görev üstlenecek” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!