Gençler’e nefes ver

Güncelleme Tarihi:

Gençler’e nefes ver
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 23:21

Sivil toplum kuruluşları, sanayi-ticaret odaları ve belediyeler ile yoğun temaslar yürüten kırmızı-siyahlılar, şimdi de bir kampanya başlatıp, armaya gönül verenleri kulübe destek olmaya çağırdı. 

Haberin Devamı

Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Gençlerbirliği’nde, 10 Haziran’da yapılan olağanüstü genel kurulda görevi devralan başkan Niyazi Akdaş ve yönetici arkadaşları, kulübün içinde bulunduğu ekonomik zorluğu aşabilmek için formül üretmeye devam ediyor.
Kırmızı-siyahlılar, “Haydi Gençler! Gençlerbirliği’ne nefes ver!” sloganı ile bir kampanya başlattı. Sivil toplum kuruluşları, sanayi ve ticaret odaları ve belediyeler ile bir dizi temas yürüten kırmızı-siyahlılar şimdi de başlattığı bu kampanya ile kulübe gönül verenlerin kendilerine destek için el uzatmasını bekliyor.
10 Haziran’da gerçekleştirdikleri tarihi kongrenin ardından yeni bir döneme adım attıklarını ve taraftarla birlikte yürümeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Niyazi Akdaş, kampanya duyurusunda taraftarlara şu sözlerle seslendi:
“Ankara gençlerinin isyan ruhuyla bir asırdır mücadele eden ve Cumhuriyet’le yaşıt olan kulübümüz Gençlerbirliği‘ni layık olduğu yüksek mertebeye hep beraber bir heyecan, umut ve dayanışma ruhuyla çıkaracağız. Gençlerbirliğimize, Ankara’nın bu köklü kulübüne ve bizzat Ankara’ya gönül vermiş ruhu genç herkese sesleniyorum. Haydi Gençler! Haydi Ankara! Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu ekonomik zorlukları tüm Gençlerbirlikliler el ele vererek aşmak için ilk adımları atmaya başladık. Kulübümüzün bu zorlu günlerinde taraftarımızın da tüm konularda sorumluluk alarak Gençlerbirliği’ne nefes olmaya devam ediyorum. Kuruluşundan bugüne, camiası ve taraftarıyla Türk futbol tarihinde öznel bir yere sahip olan kulübümüze en büyük destek yine taraftarımızdan geleceğine inanıyorum.”
Kulüpten yapılan açıklamada, “Haydi Gençler! Gençlerbirliği’ne Nefes Ver!” sloganıyla adı duyurulan kampanya henüz başlamadan taraftardan çok büyük destek gördüğü belirtilirken, kampanyaya bağlı web sitesi ile taraftarlar kampanyaya destek olmaya davet edildi.

Haberin Devamı

İKİ PAKET HALİNDE SUNULACAK

Kırmızı Paket ve Siyah Paket olmak üzere iki farklı paketle başlatılan kampanyaya taraftarlar, haydigencler.org adresinden ulaşabilecek.
Paket içerikleri şu şekilde olacak:
Siyah Paket: Kampanya’ya Özel Nefes Forması, Haydi Gençler Tarihi Arma Rozeti, Tanıl Bora İmzalı Ankara Rüzgarı: Gençlerbirliği Tarihi, Satış fiyatı: 1000 TL.
Kırmızı Paket: Siyah Paketteki her şey, Teşekkür Plaketi, Gençlerbirliği’ne Nefes Verenler Köşesinde Özel İsim Tabelası, Satış fiyatı: 5000 TL

Haberin Devamı

Gençler’e nefes ver

Nordfeld Solna’ya gitti

Gençlerbirliği’ne, 2019-2020 sezonunun devre arasında İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City’den transfer olan İsveçli kaleci Kristopfer Nordfeldt, ülkesinin takımlarından AIK Solna ile 6 aylık sözleşme imzaladı. Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona erdikten sonra adı birçok Süper Lig ekibi ile de anılan file bekçisi, tercihini ülkesinin takımı AIK Solna’dan yana kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!