Gençlerbirliği’nde anlamlı dayanışma

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği’nde anlamlı dayanışma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2023 21:40

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında yarın, Aktepe Stadı’nda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde anlamlı dayanışma.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği yöneticileri, Beştepe’ye giderek antrenman öncesinde teknik ekip ve oyunculara tatlı ikramında bulundu ve yeni sezon için başarı diledi.Ziyarette, dernek başkanı Sadettin Özkalender, yönetim kurulu üyeleri; Turgay Keskin, İrfan Savaş, Andiç Kurt, Hakkı Yalçın, Cemalettin Sakallıoğlu, Coşkun Balkan ve Gazanfer Ernur yer aldı. Maç öncesi başarı dileklerini ileten dernek başkanı Sadettin Özkalender, her zaman Gençlerbirliği’nin yanında olduklarını dile getirdi.

AMİLTON GELİYOR ARDA KİRALANDI

Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği’nin, Türkiye’de daha önce Antalyaspor, Konyaspor ve Çaykur Rizespor forma giyen Amilton ile anlaştığı belirtiliyor. 33 yaşındaki kanat oyuncusu son olarak Çaykur Rizespor’da forma giydi. Amilton, geçen sezon Konyaspor ve Rizespor’da toplam 25 maça çıkarken, 2 gol atıp 4 gol pası verdi.
Gençlerbirliği, 21 yaşındaki kanat oyuncusu Arda Tuzcu’yu, sezon sonuna kadar TFF 2. Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor’a kiraladı. Arda, geçen sezon sakatlandığı döneme kadar başarılı bir performans sergilemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!