Gençler dünya için rock diyecek

Güncelleme Tarihi:

Gençler dünya için rock diyecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2008 00:00

İstanbul’un geleneksel festivali Rock’n Coke’un bu yıl iptal edilmesi ile Türkiye’nin en büyük rock festivali ünvanını alan Ankirockfest için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’ndeki müzik şöleni üç gün sürecek.

ANKİROCKFEST 2008, bu yıl 20 - 22 Haziran 2008 tarihlerinde Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesislerinde açık hava festivali olarak gerçekleşecek. İstanbul’un geleneksel festivali Rock’n Coke’un bu yıl iptal edilmesinin ardından Ankirockfest, Türkiye’nin en büyük rock festivali ünvanını da aldı.

Ankirockfest’te sahne alacak gruplar, bu yıl tüm dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıralara yerleşen çevre sorunlarına dikkat çekecekler. Çevreye duyarsız politikaların beraberinde getirdiği küresel kirliliğe karşı, "Dünya için Rock!" denilecek

Üçüncüsü gerçekleşecek olan festivalde, bu yıl Hayko Cepkin, Malt, Karnaval, Manga, Çilekeş, Tuşe, Dört x Dört, Gökçe, DJ Güven Erkin Erkal, DJ Angel, Direc-t, Karakedi, DJ Hicri Bozdağ, Pentegram gibi isimler Ankaralı rock müzik severler ile buluşacak. 3 gün süren bir Açık Hava organizasyonu olarak düzenlenen festival, rock müzik severlere konaklama imkánı da sunuyor.

Hürriyet özel sahnesi

Bu yıl festivalin farklı bir yönü ise oluşturulacak Hürriyet Özel Sahnesi olacak. Ankara Hürriyet Genç Nota Müzik Yarışması’na katılan 6 grup, 3 gün sürecek konserlerde sahnede konuk sanatçılar olarak yer alacaklar. Yarışma gruplarından Kunteper, Alkadraz, Karaltı, Şizofren, Özel Bilim Kolejliler ve Grup PSL, şarkılarını bu sefer ’daha temiz bir dünya’ için seslendirecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!