Gençler dışarıda galibiyet peşinde

Güncelleme Tarihi:

Gençler dışarıda galibiyet peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2023 09:58

Trendyol 1. Lig’de yeni sezona Ümraniyespor’u 2-1 yenerek giriş yapan Gençlerbirliği, ikinci hafta maçında bugün deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak mücadeleyi hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Yeşil-siyahlı ekip, sezonun ilk müsabakasında Göztepe’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Kırmızı-siyahlılar, rakibini deplasmanda yenip, kayıpsız yürümeyi hedefliyor. Pendikspor’dan sezon sonuna kadar yeniden kiralanan Enes Keskin ile yeni transfer Amilton, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu’nun görev vermesi halinde bu maçta forma giyebilecek.

İKİLİ REKABETTE ÜSTÜNLER

Gençlerbirliği ile Sakaryaspor, farklı kulvarlarda bugüne kadar 26 kez karşılaşırken, kırmızı-siyahlılar 11, yeşil-siyahlılar ise 8 kez kazandı. 7 müsabaka berabere bitti. Gençlerbirliği, rakibi ile deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet alırken, 4 kez de berabere kaldı. Geçen sezon iki takım arasındaki maçları, ev sahibi ekipler 2-1 üstün tamamladı.

Haberin Devamı

BODRUMSPOR MAÇI AKTEPE’DE

Eryaman Stadı’nda süren zemin yenileme çalışmaları devam etttiği için ligin üçüncü haftasında başkentte oynanacak olan Gençlerbirliği-Bodrumspor karşılaşması da Aktepe Stadı’na alındı. Kulüpten yapılan açıklamada, müsabakanın 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacağı aktarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!