Gençler’de taarruz başladı

Güncelleme Tarihi:

Gençler’de taarruz başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 00:00

Kırmızı-siyahlılar, yeni sezonun kadrosunu oluşturma çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

Başkan İlhan Cavcav, Teknik Direktör Metin Diyadin ile birlikte gidip, Kızılyıldız-Vojvodina maçında izlediği Kamerunlu forvet Oumarou Aboubakar ile ön anlaşma yaptığı belirtildi.

Sırada, Almanya İkinci Ligi ekiplerinden SC Paderborn 07’de forma giyen iki gurbetçi var. Deniz Naki ve Deniz Yılmaz, Başkent temsilcisinin transfer listesinde yer alıyor.

Yeni sezon öncesinde takımın teknik patronluğuna Metin Diyadin’i getiren Gençlerbirliği, oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına hızlı başladı. Björn Vleminkcx defterini kapatıp ilk planda forvet bölgesine takviye yapmayı planlayan kırmızı-siyahlılar’ın, Kamerunlu oyuncu Oumarou Aboubakar ile ön anlaşma yaptığı belirlendi. Oumarou Aboubakar’ı, Başkan İlhan Cavcav, yeni Teknik Direktör Metin Diyadin ile birlikte, Sırbistan Liginin son haftasında oynanan Kızılyıldız-Vojvodina maçında izlemeye gitmişti. Vojvodina forması giyen 26 yaşındaki golcü oyuncu, takımının 3-0 kazandığı maçta penaltıdan ilk golü attı. Oumarou Aboubakar, bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada 10 gol attı.

Haberin Devamı

İKİ GURBETÇİ İLE TEMASLAR SÜRÜYOR

Gençlerbirliği yönetimi, orta saha ve forvet hattı için ayrıca 2 gurbetçi oyuncu üzerinde duruyor. Bu isimler, Almanya İkinci Lig ekiplerinden SC Paderborn forması giyen Deniz Naki ile Deniz Yılmaz. 24 yaşındaki Deniz Naki, orta alanda hücuma dönük olarak görev yapıyor. Bayer Leverkusen II, ST Pauli takımlarında da forma giyen Deniz Naki, bu sezon çıktığı 15 maçta 2 gol attı. Deniz Naki, Almanya U-19 ve U-20 takımlarında da görev aldı.
Bayern Münih alt yapısından yetişen Deniz Yılmaz ise 25 yaşında ve forvet hattında oynuyor. Bonservisi Mainz’da olan Deniz Yılmaz, kiralık olarak geldiği bu sezon Paderborn forması altında 20 maçta 5 gol attı. Deniz Yılmaz, Türk Milli Takımı’nın U-16’dan başlayıp, U-21’e kadar olan yaş kategorilerinde görev yaptı.
Gençlerbirliği, geride kalan sezonun başında SC Paderborn’dan Mehmet Kara’yı transfer etmiş ancak devre arasında Teknik Direktör Fuat Çapa’nın raporu doğrultusunda, oyuncu ile yollarını ayırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!