Gençler can derdinde

Güncelleme Tarihi:

Gençler can derdinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 14:55

Küme düşme hattının içinde bulunan kırmızı-siyahlılar, zirve hesapları yapan Fenerbahçe ile 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak.

Haberin Devamı

Süper Ligde sancılı günler geçiren ve can derdine düşen Gençlerbirliği, bugün kendi evinde, zirveyi ele geçirme hesapları yapan Fenerbahçe ile karşılaşacak. Medicana Sivasspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran kırmızı-siyahlılar, sahaya, yeni Teknik Direktörü Mustafa Kaplan yönetiminde çıkacak. 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, zor günlerden geçtiklerini ancak bunu birlik ve beraberlik içinde aşabileceklerini belirtip, şunları söyledi:
“Fenerbahçe’nin gücünü ve kadro kalitesini biliyoruz. Hedefi de belli. Bizim de kendimize göre hesabımız ve hedefimiz var. Bu ligde kolay maç yok. 90 dakika mücadele etmeyene, sahada koşmayana, alın teri dökmeyene, ismi büyük diye kimse puan vermiyor. Biz çıkıp, yüreğimizi ortaya koyacağız. Gençlerbirliği’nin adına da bu yakışır. Bu tarz maçları oynamak oyuncular için bulunmaz bir fırsattır. Bizler de bu konuda hafta içi çalışmalara gerekli katkıyı vermaya çalıştık. Korkmadan mücadele edeceğiz ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Camiyı mutlu etmeyi ve “kara bulutları” dağıtmayı istiyoruz. Bu kulüp için savaşacak arkadaşlarla yola çıkacağız.”

Haberin Devamı

REKABETTE F.BAHÇE AÇI ARA ÖNDE

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, daha önce 84 kez karşılaşırken, sarı-lacivertliler 40, kırmızı-siyahlılar ise 15 galibiyet aldı. 29 maç berabere bitti. Gençlerbirliği, son 29 lig maçında sadece 3 kez kazanabildi. Ankara’da oynanan maçlarda iki takım da 12 galibiyet alırken, 18 maç berabere sonuçlandı.
Geçen sezon Başkent’te oynanan müsabakayı Gençlerbirliği, El Kabir’in son bölümde attığı golle 2-1 kazanmayı başardı.

BAKMADAN GEÇME!