‘Gaziler Sürüşü’ her yıl büyüyor

Güncelleme Tarihi:

‘Gaziler Sürüşü’ her yıl büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2019 10:17

Türkiye’nin dört bir yanından ‘Gaziler Sürüşü’ için Ankara’ya gelen 300’ü aşkın Harley Davidson tutkunu, önceki gün gazilerle kent turu attı. Etkinliğe, Ankaralı ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da kızı Zeyno ile katıldı. 

Haberin Devamı

Ankara Harley Owners Group’un (H.O.G) bu yıl 11’incisini düzenlediği ‘Gaziler Sürüşü’, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden başlayıp, Anıtkabir’de sona erdi. Harley Davidson tutkunları ve gaziler, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu.
Ankara Harley Owners Group (H.O.G) Chapter Başkanı Ali Yüksel, gazilerin yanında olmak, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Gaziler Sürüşü’ etkinliğini düzenlediklerini söyledi. Etkinliğe bu yıl Türkiye’nin farklı illerinden 300’den fazla motorcunun katıldığını belirten Yücel, “Gaziler ve aileleriyle beraber olduğumuz etkinliğimize her yıl daha fazla katılım oluyor. Etkinliğimiz ile onların güzel bir gün geçirmesine ve sıkıntılarının duyurulmasına katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

HATIRLAMALI VE TÜM ÜLKEYE ANLATMALIYIZ

Motor tutkusuyla bilinen eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de, “Gazilerimizi senede birkaç gün de olsa hatırlamak, onların değerini tüm ülkeye anlatabilmek büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ OYUNCU 4. KEZ KATILDI

Ankaralı ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, bu etkinliğe 4’üncü kez katıldığını söyledi. Karadağlı, “Gazilerimizin yanında olmak, onların acılarına bir parça olsun merhem olmak için buradayız. O yüzden burada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

‘Gaziler Sürüşü’ her yıl büyüyor

Ata’nın huzuruna çıkan Harley Davidson motorcuları ve gaziler, Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAKMADAN GEÇME!