Gaziler için gaza bastılar

Güncelleme Tarihi:

Gaziler için gaza bastılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2015 14:14

Gaziler Haftası nedeniyle Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Harley Davidson tutkunları, ‘Gaziler Sürüşü’ adı altında yaklaşık 1.5 saat süren Başkent turu attı.

Haberin Devamı

Ankara’da ilki 2008’de düzenlenen Gaziler Sürüşü’nün bu yıl 7’ncisi gerçekleşti.
Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Başkent’te buluşan 200’e yakın Harley Davidson tutkunu, motorlarının arkasına gazileri alarak, yaklaşık 1.5 saat kent turu attı. Gazilerinin ve şehitlerinin hatıralarına sahip çıkmayı ve ailelerin sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlayan etkinlikle ilgili Harley Owners Group (HOG) Ankara Chapter Başkanı Orhan Köprülü, “200 motor ve toplamda 400’ü aşkın kalabalığımız var. En önemli mesaj gazilerin unutulmaması. Gazilerin her zaman hatırlanması ve hiçbir zaman onları her türlü koşula anmak ve farkındalıklarını arttırmak. İki gün boyunca bütün gazi arkadaşlarımızla bir arada oluyoruz” dedi.

TERÖR ARTIK BİTSİN

Şehir turuna katılan Güneydoğu Gazisi Erol Ayhan, “Bu faaliyeti çok önemsiyoruz. Diğer bütün faaliyetlerden daha güzel geçiyor. O yüzden mutluyuz. İlk kez katılıyorum. Böyle coşkuyu, heyecanı gördükçe katılma kararı aldım. İnşallah milletimiz bundan sonra huzurlu bir şekilde terör olayları olmadan günlerine devam ederler” ifadelerini kullandı.
1996 Hakkari Gazisi Mustafa Metin ise şunları söyledi: “Tüm gazi arkadaşlarımın Gaziler Günü kutlu olsun. İnşallah terör olayları biter bir daha kimse gazi olmaz.”

Haberin Devamı

Eski bakanlardan Kürşat Tüzmen’in de katıldığı Gaziler Sürüşü’nün 2’nci gününde motosikletliler, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!