Gazi Yüzer’in mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Gazi Yüzer’in mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2021 01:57

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu sırasında, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu 25 Nisan’da gazi olan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yüzer, tedavisinin sürdüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde evlendi.

Haberin Devamı

Hastanenin kafeteryasında yapılan törende, gazi Yüzer ile Funda Nur Baykuş’un nikâhı kıyan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kıydı. Başkan Altınok, vatan için gazi olan Yüzer ve onu yalnız bırakmayan Baykuş’un birer kahraman olduklarını söyledi. Hastanede tedavi gördüğü süreçte eşinin kendisini hiç yalnız bırakmadığını anlatan İbrahim Yüzer, “Hastanedeki nikâhımız, hem bizim açımızdan hem arkadaşlar açısından moral motivasyon olsun istedik. Hayatın bitmediğini, devam ettiğini göstermek istiyorum. Sevdikleriniz yanınızda olduğu sürece hayat devam ediyor” ifadelerini kullandı. Funda Nur Baykuş da “İkinci hayatımıza başladık. İbrahim’in eşi olmak, gazinin eşi olmak çok onur ve gurur verici. Çok heyecanlıyım” dedi. Gazi Yüzer’in tedavisi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor. 

Gazi Yüzer’in mutlu günü

Çiftin nikâh şahitleri, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Şehit Gazi İşlemleri Şube Müdürü Piyade Albay Doğan Eren ile hastanenin Gazi ve İç Güvenlik Yaralıları Kliniği Sorumlu Hemşiresi Meliha Aslı Dağdeviren oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!