Gaza bastılar kaza yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Gaza bastılar kaza yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2011 00:00

Söğütözü Caddesi üzerinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu trafik kazası meydana geldi. Araçların birbirini sıkıştırması üzerine 06 M 9802 plakalı araç takla atarken, 06 AR 3261 plakalı otomobil orta refüje çıktı.

Haberin Devamı

SÖĞÜTÖZÜ Caddesi Orman ve Su İşleri Bakanlığı önünde aşırı hız sonucu meydana gelen kazada, iki haraçta maddi hasar oluştu.
Ömer Küçükyılmaz’ın kullandığı  06 M 9802 plakalı Volvo marka araç ile Cevdet Aras’ın kullandığı  06 AR 3261 plakalı Opel İnsignia marka araç bakanlık önünde aşırı hız ve birbirini sıkıştırma sonucu kaza yaptı.
Ömer Küçükyılmaz’ın kullandığı araç takla atarken, Cevdet Aras yönetimindeki araç ise orta refüje çıktı. Kazada yaralanan Küçükyılmaz, Medicana Hastanesi Acil Servisi’nde ayakta tedavi görürken, Aras ise ifadesi alınmak üzere Çiftlik Polis Merkezi’ne götürüldü.
Trafik akışı çok hızlı
Olayı gören vatandaşlar kazanın aşırı hız ve araçların birbirini sıkıştırması sonucu meydana geldiğini belirtirken, Söğütözü Caddesi üzerinde trafik akışının çok hızlı olduğunu ve bir an önce yetkililerin bu duruma el koyması gerektiğini kaydettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!