Futbol şöleninin yıldızı İncirlispor

Güncelleme Tarihi:

Futbol şöleninin yıldızı İncirlispor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2022 16:57

Sakarya Zaferinin 101. Yıl dönümü, 8. Tarihe Saygı Minikler Futbol Turnuvası, şölen havasında çok sayıda takımın mücadelesine sahne oldu.

Haberin Devamı

Organizasyona; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Sivasspor, İncirlispor, Antalyaspor, Konyaspor, Ayvalıspor, Yapracık, Kırıkkalespor, Konakspor, Bartın Gençler, Hasanoğlan SK, Kütahya Erdemli, Genç Ankara, Etimesgutgücü, Haymanaspor, Polatlıspor, Ankara Kartal, Pidosan Yahyalar, Göztepe, Aksaray, Eskişehirspor, Altınordu SK, Niğde FK, Burdur MAKÜ takımları katıldı.

TARİHİ ALANLARI GEZDİLER

Futbolcular, Polatlı’nın tarihi alanlarını gezerken, 2 gün boyunca bine yakın sporcu sahada mücadele etti.
İncirlispor, turnuvada; Sivasspor ve Kırıkkalespor’u 1-0 yendi. İncirlispor Futbol Akademi Kurucusu Bülent Aktürk, turnuva boyunca oyuncuların centilmence mücadele edip başarılı bir performans gösterdiklerini belirtip, şöyle konuştu:
“Polatlı, Ankara’nın tarihi açıdan önemli ilçelerinden biri. Sakarya Zaferi’nin 101. Yıl dönümünü kapsamında düzenlenen önemli bir organizasyonun parçası olduğumuz için gururluyuz. Çocuklarımızı yetiştiren velilerimize, spor gelişimlerini sağlayan antrenörlerimize ve ekibime teşekkür ediyorum. Ankara’nın tarihi semt kulüplerinden biri olarak böylesine tarihi bir organizasyonda olmak çok özeldi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!