Freni boşalan kamyon engelli aracına çarptı

Güncelleme Tarihi:

Freni boşalan kamyon engelli aracına çarptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2012 00:00

Kırıkkale’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında iki kişi hayatını kaybederken altı kişi de yaralandı. Ebubekir Ağaç, kullandığı engelli aracına freni boşalan kamyonun çarpması sonucu araçta sıkışarak can verdi.

Haberin Devamı

KIRIKKALE’de Kayseri ve Ankara karayolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında iki kişi öldü, altı kişi yaralandı. Kırıkkale-Kayseri karayolunun 41. kilometresinde İsmail Yenigün idaresindeki 06 DM 8595 plakalı otomobil, önündeki Ali Kanıduru idaresindeki 38 AT 382 plakalı otomobile çarptı. Vehbiye Yenigün kaza yerinde hayatını kaybederken, Hatice Yenigün, İsmail Yenigün, Semanur Yenigün ve Murat Ensari yaralanarak Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Araçta sıkıştı

Kırıkkale-Ankara karayolunun Elmadağ ilcesine bağlı Kayadibi mevkindeki ise freni boşalan bir kamyon Ebubekir Ağaç’ın kullandığı 06 HA 0667 plakalı engelli otomobiline çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken sürücü Ebubekir Ağaç araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada kamyon şoförü ile araçta bulunan bir kişi de yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!