Fotoğrafın duayenleri buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafın duayenleri buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2008 00:00

30 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü fotoğraf dernekleri arasında yer alan Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD), 30. yılını fotoğraf sanatının duayen isimlerini Mayıs’ta biraraya getirerek kutluyor.

Dernek, geleneksel hale getirdiği "Fotoğraf Sempozyumu" etkinliğininin yedincisini 2-4 Mayıs tarihleri arasında fotoğrafseverlere sunacak. Üç gün süresince fotoğraf sanatının baştan aşağıya ele alınacağı programın başlığı ise "Belgesel Fotoğraf Buluşması" olarak belirlendi.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerin ilk gününde katılımcıları oldukça dolu bir program bekliyor. "Afsad 30 Yaşında" başlıklı gösteri ve AFSAD Başkanı Gökhan Demirer ile Çankaya Belediyesi Başkanı Prof.Dr. Muzaffer Eryılmaz’ın konuşmalarıyla açılacak etkinliğin ilk konukları ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Özcan Taras, Ara Güler, Fikret Otyam, İbrahim Demirel, Coşkun Aral, Ali Öz ve Ozan Sağdıç olacak. Saat 10.00’da başlayacak olan sempozyuma katılacak olan sanatçılar birer gösteri ve konuşma yapacak. Fotoğraf sanatçılarının Merkez’de açtığı sergiler ise fotoğrafseverler tarafından 10 gün boyunca izlenebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!