Formun sırrı ‘sörf’te gizli

Güncelleme Tarihi:

Formun sırrı ‘sörf’te gizli
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 01:18

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ile oyuncu eşi Tuan Tunalı, yeni spor trendi ‘surf set’le, sörf tahtası üzerinde form tutuyor.

Haberin Devamı

Son olarak ‘Günahkar’ adlı diziyle izleyici karşısına çıkan ekranların sevilen yüzü Hazal Filiz Küçükköse ile ‘Deniz Yıldızı’ dizisinin başarılı oyuncusu Tuan Tunalı, 2015 yılının yeni spor trendi ‘surf set’le form tutuyor. Geçen yıl hayatlarını birleştiren Hazal Filiz ve Tuan çifti, meslekleri gereği kendilerine iyi bakmak zorunda olduklarını belirterek, haftanın birkaç günü spor yapmayı ihmal etmediklerini söyledi.
Kısa süre önce Birlik Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan POW Gym’de yeni trend ‘surf set’le form tutmaya çalışan çifte, fitness antrenörü Zeki Çelik eşlik ediyor. Surf set programı hakkında bilgi veren Zeki Çelik, bu programda hedefin tüm vücut kas gruplarının çalıştırılması olduğunu ifade ederek, “Bele, dize, eklemlerinize yük bindirmeden çalışabiliyorsunuz. Tamamen hareketli ve denizde yapılan tüm açılarda hareket etme özelliği olan bir sörf tahtası üzerinde özellikle bacak, kalça, bel, karın ve sırt bölgelerini çalıştırabileceğiniz bir antrenman. Plaj vücuduna sahip olmak istiyorsanız bu yöntemi seçebilirsiniz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!