Fırtınaya tutuldu

Güncelleme Tarihi:

Fırtınaya tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 15:58

Ankaragücü, iki kez öne geçtiği, Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur ilk maçında, beklemediği bir sonuçla karşılaştı: 4-2

Haberin Devamı

Süper Ligin Başkent temsilcisi ve ‘Kupa beyi’ unvanlı takımı Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur ilk maçında, deplasmanda Bodrum Belediye Bodrumspor karşısında hesapta olmayan bir sonuç aldı ve tur hesaplarını kendi evinde oynayacağı maça bıraktı. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında iki kez öne geçen Ankaragücü, bu üstünlüğünü koruyamayıp, sahadan 4-2 yenik ayrıldı. 
Bodrum’da yaşanan sel felaketinin ardından ilçe stadında yaşanan sorun nedeni ile müsabaka Muğla Atatürk Stadı’nda oynandı.
Ege Bölgesi’ni etkileyen şiddetli rüzgar altında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
Goller peş peşe geldi
Ankaragücü ikinci yarının başında, Mahmut Akan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bodrumspor bu gole kısa süre içinde Orhan ile karşılık verip, skoru dengeledi.
Başkent ekibi, 63. dakikada bu kez Alihan’ın golü ile yeniden üstünlük sağladı. Ancak son 20 dakikada sarı-lacivertli ekip durunca, Bodrumspor peş peşe goller buldu. 69. dakikada Harun, yeniden eşitliği getiren golü attı. Son 10 dakikalık bölümde ise Ankaragücü neye uğradığını şaşırdı. 82. dakikada Emre Şahin, Bodrumspor’u maçta ilk kez öne geçirip, durumu 3-2 yapan golü attı. 86. dakikada Celal Dumanlı topu bir kez daha Ankaragücü ağlarına yolladı ve, maçın skorunu 4-2 olarak belirledi.
Maçın rövanşı, 18-19-20 Aralık günlerinin birinde, kupa ve lig programına göre belirlenecek tarihte oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!